Cem Küçük'ten Rabia Naz itirafı: Örtüldü

Abone Ol google-news

İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Cem Küçük katıldığı bir televizyon programında "Rabia Naz olayı örtülmüştür. Bu tür eleştirel konulara girince ne yazık ki AKP'liler telefon açıyor” dedi.

24 Haziran 2019 Pazartesi, 14:51

Giresun'un Eynesil ilçesinde 13 Nisan 2018'de evinin önünde yaralı bulunup kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan için İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Cem Küçük katıldığı programda  "Rabia Naz olayı örtülmüştür. Bu tür eleştirel konulara girince ne yazık ki AKP'liler telefon açıyor” dedi.

İKüçük katıldığı programda "Rabia Naz olayı örtülmüştür. Bu tür eleştirel konulara girince, ne yazık ki AKP'liler telefon açıyor. Beni de arıyor, Batuhan'ı da arıyor, patronumu da arıyor. Bakın Eynesil benim ilçemdir, AK Parti oyu yüzde 70-75. Allah korusun, Tayyip Bey'e bir kurşun gelse, o yüzde 70-75 'bana gelsin' der. CHP yüzde 58 ile seçim kazandı orada. Fuat Uğur bir eleştiri getirdiğinde, Cem Küçük bir eleştiri getirdiğinde, 'ya şunlar da yanlış, şu il başkanı işini yapamıyor' dediğinde telefona sarılmanıza gerek yok." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Giresun'un Eynesil ilçesinde yaşayan 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan, 12 Nisan günü evinin önünde saat 17:00 sularında ağır yaralı olarak bulunmuş ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Çocuğunun intihar ettiğine inanmayan baba Şaban Vatan iz sürmüş, kendi imkanlarıyla edindiği bulguları basın ve sosyal medya aracılığı ile paylaşmış, yetkililere Rabia Naz'ın ölümünün aydınlatılması için defalarca çağrıda bulunmuş ve hatta ilçe merkezinde bir de miting düzenlemişti.