İrem Derici'den tacizcisiyle röportaj yapılmasına isyan

Abone Ol google-news

Şarkıcı İrem Derici’yi evinin önüne gelip mesaj atarak taciz eden kişi gözaltına alındıktan birkaç saat sonra serbest bırakıldı. Ardından Kanal D, İrem Derici'nin tacizcisiyle röportaj yapınca İrem Derici isyan etti. Öte yandan serbest bırakılan kişi hakkında "cinsel taciz" suçundan 4 ay 15 günden 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı

28 Ağustos 2019 Çarşamba, 14:42

 

 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede müşteki İrem Derici'nin ses sanatçısı olduğu, şüpheli Erol Koçulu'nun(33) ise müştekinin hayranı olduğu belirtildi.

Şüphelinin 3 Haziran 2019 ile 6 Haziran 2019 tarihleri arasında müştekiye, "Günaydın aşkım, seviyorum seni, iyi geceler aşkım" şeklinde mesajlar göndererek tacizde bulunduğu anlatılan iddianamede, şüphelinin 22 Ağustos 2019 tarihinde ise Derici'nin ikametine gittiği kaydedildi.

İddianamede, şüphelinin ikamet önünde Derici'nin çalışanına "İrem Hanım'a aşığım" dediği, 26 Ağustos 2019'da ise yine eve giderek zili çaldığı, müştekiye ismiyle seslendiği belirtildi.

Derici'nin şüpheliden şikayetçi olduğu, şüphelinin ise eylemini ikrar ettiği bilgisine yer verilen iddianamede, "Şüphelinin ses sanatçısı olan müştekiye yönelik aynı suç işleme kararı icrası kapsamında değişik zamanlarda mesaj attığı, evine gitmek suretiyle müştekiye aşık olduğunu ve müştekiyi sevdiğini belirterek müteselsilen cinsel tacizde bulunduğu anlaşılmıştır." denildi.

İddianamede, şüpheli Erol Koçulu'nun "cinsel taciz" suçundan 4 ay 15 günden 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle cezalandırılması talep edildi.

İREM DERİCİ İSYAN ETTİ

İrem Derici’yi evinin önüne gelip mesaj atarak taciz eden kişi gözaltına alındıktan birkaç saat sonra serbest bırakıldı.

Serbest bırakılan tacizci İrem Derici’nin evinin önüne tekrar gitti ve hatta evin yakınında bir otelde kaldığını söyleyen tacizciyle Kanal D röportaj yaptı. Söz konusu röportajı İrem Derici’nin kırmızı elbiseli bir fotoğrafıyla ekranlara yansıtan Kanal D’ye birçok ünlü isim ve sosyal medya kullanıcısı tarafından tepki gösterildi.

Olayla ilgili gece saatlerinde resmi hesabından paylaşımlar yapan Derici, şu notu düştü;

Derici, “Ben 1 haftadır korkular içerisindeyim, can güvenliğim yok, bunu sağlamak için elimden geleni yapsam da atılan bir adım yok! Ben hakkımı tam olarak angi platformda aramalıyım?” diyerek de isyan etti.

Derici’ye birçok ünlü isim de destek mesajları gönderirken sosyal medyada da İrem Derici için hashtag (etiket) açıldı.

Oyuncu Hazal Kaya'nın paylaşımı;