Beyoğlu'nda silahlı saldırı: 1 ölü

Abone Ol google-news

Beyoğlu’nda bulunan bir kahvehaneye maskeli bir şahıs silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda başından vurulan kahvehane sahibi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. O esnada olay yerine gelen kahvehane sahibinin yakınları sinir krizi geçirdi.

12 Kasım 2019 Salı, 16:04

Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi bulunan bir kahvehaneye gelen maskeli bir şahıs silahlı saldırı düzenledi. Saat 15.30 da gerçekleşen saldırıda, maskeli şahıs kahvehane sahibi Fuat Battal'a (53) 5 el ateş ederek başından vurdu. Şahıs daha sonra olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaklaşık 20 dakika sonra gelen sağlık ekipleri, Battal'a dakikalarca kalp masajı yaparak hayata döndürdü. O esnada kahvehaneye gelen Battal'ın yakınları, sinir krizi geçirdi.

Başından vurulan Fuat Battal ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Battal hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olay esnasında kahvehanede olan bir vatandaş, "Saldırganı göremedik. Biz korktuk yattık yere. Bir iki silah sesi duyduk" dedi.