Uyarılara aldırış etmediler! Görebilmek için demirlere tırmandılar
Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde 11. kattan düşen kadın hayatını kaybetti. Çevrede toplanan meraklı vatandaşlar, cesedi görmek için demirlere tırmandı.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Mimarsinan Şirintepe Mahallesi İyilik sokak üzerinde meydana gelen olayda, A.E., 11. katın penceresinden aşağı düştü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis, çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri ise yaptığı kontrollerde A.E.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olayı duyan A.E.’nin yakınları, sinir krizi geçirdi. A.E.’nin cenazesi, yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.
Öte yandan polis ekipleri çevrede inceleme yaparken meraklı vatandaşlar ise çalışmaları incelemek için birbiriyle yarıştı. Toplanan kalabalıktaki bazı vatandaşlar, cesedi görebilmek için polisin tüm uyarılarına rağmen apartman demirlerine tırmandı.
Video Haberler
-
Emekliler, boş tencere içinde fatura yaktı: TÜİK’in ‘uydurma’ rakamlarıyla belirlenen maaşlarımızla geçinemiyoruz
-
Dünya bu görüntüleri konuşuyor: Ahtapot ile kartalın mücadelesi kamerada
-
Aracı alev alan gazeteci ölümden döndü
-
Rusya'da sanayi sitesinde büyük yangın
-
Erdoğan'ın elinden ödül alan Mazhar Alanson'a Gani Müjde'den tepki
-
Ankara'da korku dolu anlar... Üzerimde bomba var!
-
Bu görüntüler Antalya'da kaydedildi
-
Kadıköy'de dehşete düşüren görüntüler! Genç kıza böyle saldırdı
-
CHP'li Yavuzyılmaz'dan Libya Dostluk Grubu kurulması başvurusu
-
AKP'li üye ağzını açar açmaz İBB Meclis'i böyle karıştı!