"EYT paylaşımı yaptım diye işime son verildi"

Abone Ol google-news

İşten atılan Üsküdar Belediyesi işçileri bugün 12. kez belediye önünde eylemdeydi. İşçilerden Enver Ayvacı "EYT paylaşımı yüzünden atıldığımı biliyorum" dedi.

10 Aralık 2019 Salı, 12:26

HİLMİ TÜRKMEN VE YÖNETİM SAHTE HESAPLARDAN BİZİ TAKİP EDİYORLAR

Açıklamada konuşan işçilerden Enver Ayvacı "Hangi gerekçeyle işten atıldığımı öğrenmek istedim kimse sesimi duymadı. EYT paylaşımı yapıyorum bir yıldır bu yüzden işten atıldım. Alnım ak yüzüm ak ne bir tutanağım var ne bir dilekçem. Hilmi Türkmen ve yönetim sahte hesaplardan bizi takip ediyorlar. EYT paylaşımı yüzünden atıldığımı biliyorum ama beni kim attı onu soruyorum.” dedi.

AKP İÇİN ÇALIŞTIĞIMIZA, ÜSKÜDAR İÇİN ÇALIŞTIĞIMIZA PİŞMAN OLDUK

İşten atılan işçilerden Eyüp Menteş “Biliyorsunuz haksız, hukuksuz şekilde işten atıldık. Hiçbir gerekçe de gösterilmedi. İşimizi geri almak için, Hilmi Türkmen’le görüşmek için çeşitli yolları denedik. AKP il binasına gittik burada haksızlık yapılıyor dedik bu tarafa bakmadılar. Cumhurbaşkanına seslendik duymadı. 4 aydır buradayız cumhurbaşkanı bizi duymadı, bu garibanlar milletin efendisi demedi. Biz bu hafta tüm emeklerimize, Üsküdar halkına veda ederek buradan ayrılacağız. Bir daha basın açıklamamız olmayacak. Yıllarca AKP için Üsküdar belediyesi için çalıştık, Üsküdar’ın her mahallesinde bizim ayak izimiz var. AKP için çalıştığımıza, Üsküdar için çalıştığımıza pişman olduk” ifadelerini kullandı.