Yolda yürüyen öğretmene tekme atan motosikletli yakalandı

Abone Ol google-news

Batman'da yolda yürüyen Devrim Akçakay isimli öğretmeni motosikletiyle seyir halindeyken tekme atarak yaralayan şahıs, polis tarafından bu sabah yakalandı.

03 Ağustos 2018 Cuma, 15:39


Olay, 27 Temmuz 2018 tarihinde Batman Ziya Gökalp Mahallesi Serhat Caddesi üzerinde saat 07.50 sıralarında meydana geldi. Devrim Akçakay Atatürk Bulvarı’ndan Serhat Caddesine doğru yürüdüğü sırada motosikleti ile arkasından gelen Gürgin Salgara (38)tekmeli saldırısına uğradı.

Tekmenin şiddeti ile yere düşen kadının yardımına çevredeki vatandaşlar yetişirken, yaralanan Akçakay olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

"Şüpheli şahıs adliyeye sevk edildi"

Batman Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalanan Gürgin Salgara, ifade işlemleri için Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Emniyetteki ifade işlemleri sonrası Salgara, Batman Adliyesine getirildi. Adliyeye getirilişi sırasında ‘Niye yaptınız sorusuna’ Gürgin Salgara gazetecilere de hakaretler savurdu.

'Kaza sandım'

Motosiklet sürücüsünün saldırısına uğrayan öğretmen Devrim Akçakaya, " Önce kaza olduğunu düşünüyordum görüntüleri izleyince kasten vurduğunu fark ettim. Saldırganı tanımıyorum, kimseyle bir problemim yok. Psikolojim çok kötü, saldırgandan davacıyımı. Bir an önce bulunup cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi

Adli makamlar tarafından akli dengesinin yerinde olup olmadığının anlaşılması üzere Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.


Batman'da motosikletiyle seyir halindeyken Devrim Akçakay isimli öğretmene tekme atıp yaralanmasına sebep olan şahıs mahkemeye çıkarıldı. Gürgin Salğara (38) isimli saldırganın akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenildi. Çıkarıldığı mahkemece saldırgan Gürgin Salğara'nin Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edildiği belirtildi.