Her şeyi itiraf etti, polis canlı yayında gözaltına aldı

Abone Ol google-news

Esra Erol'un atv ekranlarında seyirci ile buluşan programının canlı yayınında bugün ilginç gelişmeler yaşandı. 63 yaşındaki Hatice Kılıç’ı internette tanıştıktan sonra 30 bin lira dolandıran İlyas Çelik, canlı yayında her şeyi itiraf ettikten sonra polis tarafından gözaltına alındı.

30 Ekim 2018 Salı, 12:07

İddiaya göre, Hatice Kılıç (63) internetten tanıştığı 45 yaşında olduğunu iddia eden adama önce aşık oldu, sonra 30 bin lira kaptırdı. Başına gelen talihsiz olayları geçtiğimiz günlerde Esra Erol'da anlatan Hatice Kılıç'ın elindeki fotoğraftan, kendisini subay Metehan Altun olarak tanıtan kişinin, aslında Kuşadası Belediyesinde bir temizlik görevlisi olarak çalışan İlyas Çelik (32) olduğu ortaya çıktı.

Hatice Kılıç'ı dolandıran İlyas Çelik, yalan söyleyerek dolandırdığını itiraf ederek "Taksitle borcumu ödeyeceğim. Burada Hatice Hanım ve ailem mağdur. Yapmamam gerekiyordu, hatalıyım kabul ediyorum." ifadesini kullandı.

Emniyet ekipleri program sonrasında ATV stüdyolarına giderek İlyas Çelik'i gözaltına aldı.

NELER OLMUŞTU?

63 yaşındaki Hatice Kılıç, internette tanıyıp aşık olduğu 45 yaşındaki adama 30 bin TL'sini kaptırınca soluğu Esra Erol'un programında aldı. Aşık olduğu 45 yaşındaki adama 30 bin TL'sini kaptıran 63 yaşındaki Hatice Kılıç, başından geçenleri canlı yayında Esra Erol'a anlatmıştı.

Esra Erol, 63 yaşındaki Hatice Kılıç'ın aşkı İlyas Çelik'i buldu ve çalıştığı yeri canlı yayında açıklamıştı.

ESRA EROL'DA PROGRAMI

10 sezondur ekranda yer alan Esra Erol, tüm heyecanı ile atv ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Bu sezonda da boşanma sürecinde ve sonrasında yaşanan çocukları mağdur eden ebeveynlerin velayet savaşlarında arabulucu olacak. Yıllardır ailesine kavuşamayanlar, evlilik vaadiyle kandırılanlar, kayıp evladını bulmaya çalışanlar, herhangi bir konuda mağduriyet yaşayanlar aradıkları çözümleri bu sezonda da Esra Erol'da bulmaya devam edecek. Pazartesi, yeni sezonun ilk bölümüyle seyircisiyle buluşacak olan Erol, sürprizlerle dolu formatıyla ekranlarda olmaya devam edecek.