Ali İsmet Ural

Bayram Günü!

02 Mayıs 2011 Pazartesi
\n

Maç öncesi statta dikkatimi çeken taraftarların Trabzonun maçı ile ilgilenmeyişiydi. Sanırım geçen sezonun son maçında yaşanan kâbus onlara ders olmuştu. Hemen kimle konuştuysam Biz kazanalım da Trabzon isterse fark atsın mesajını aldım. Bu durumda, haftalardır üzerinde durduğum yüksek gerilim hattı gitmiş oldu Kadıköyden.

\n

Atom karınca Stoch daha 2. dakikada golü atınca coşku ve sevinç ağır bastı. Futbol ve skor güzel olunca taraftarın keyfine, eğlencesine yağmur bile engel olamadı. Semih biraz kıpırdansa golcü olduğunu hatırlasa ilk yarı 4 - 5 olur ve herkes daha da rahatlardı. Niangın yokluğunda Semih niye bu kadar ağır ve gol kaçırma yarışı içinde oynuyor sorusunu bir tarafa koymak lazım çünkü sağ kanattan Alexe attığı 2 güzel pas ile çabasını herkese yeterince göstermiş oldu sanırım.

\n

Ben Fenerbahçeyi geçtiğimiz 3 haftaya göre stresten daha uzak, daha bilinçli, ne yaptığını bilerek oynayan bir takım olarak gördüm. Özellikle 2-0dan sonra topa daha çok sahip olup savunmasını güvene alıp, rakip kaleye kontrollü giden bir görünüm sergilediler. Bu arada belki de İstanbul BŞB. ilk defa Fenerbahçe için karambol takım olamadı. Birkaç pozisyon yakalasalar da bu oran Fenerbahçenin yüzde 10u bile değildi. Bu maçta ayrıca güzel olan bir şey daha, Fenerbahçenin takım olarak iyi oynamasıydı. Her oyuncu canla başla elinden gelenin fazlasını yaptı.

\n

Evet, dün gece Kadıköyde iki bayram bir arada kutlandı. Buna dense dense bayram bayram hey denir. Büyük bayrama şunun şurasında 3 hafta kaldı. Sabreden, maç maç ilerleyip rakibi kazanmış kaybetmiş ilgilenmeyen taraf bayramını kutlar diğeri havai fişeklerini ve konfetilerini seneye saklar.

\n\n


Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Fernandao çıkar mı? 28 Ağustos 2015
Volkan Demirel 24 Ağustos 2015
Sorumsuz Caner 21 Ağustos 2015

Günün Köşe Yazıları