Ali İsmet Ural

Bu Ne Hal Böyle

10 Ocak 2012 Salı
\n

Dün gece Fenerbahçenin mental olarak yavaş yavaş tükenmekte olduğunu net bir şekilde görmüş olduk. Yapılan pas hataları, önündeki topu kaybetmeler ve daha neler neler. Maalesef kötü sinyaller bunlar. Kazanmak güzel ama bakın bunlar kötü.

\n

Dakika 8. Alex orta yuvarlaktan Semihe bir top attı, alsa dönüp kaleye inecek ama Elyasa ondan daha hızlı çıktı. O top hemen döndü F.Bahçe kalesinde Bekir Ozanı Volkan ile karşı karşıya getirdi. Gaziantep golü kaçırdı ya da Volkan çıkardı. Hemen sonraki 2 dakika içinde G.Antep 2 net pozisyonda daha Volkana takıldı. Bu ne hal böyle.. Hem de Kadıköyde.

\n

Dakika 12. F.Bahçe köşe atışı kullanıyor. Saçmasapan paslaşmalar derken G.Antep hızlı hücumu. Savunmada Ziegler - Stoch ve Baroni. Ve Bekir Ozan bu kez Volkanı avlıyor. Bu ne hal böyle. Hem de Kadıköyde.

\n

Volkan isyan ediyor, kulübeye bağırıp çağırıyor. Samet koşarak yanına gidiyor, mesajı alıp Hasan Çetinkayaya iletiyor. Allah Allah ya.. Gerçekten bu ne hâl böyle. Sinirler bu kadar mı tükendi. Aykut Hoca bu kadar mı ipin ucunu kaybetti.

\n

Gaziantep bu sezon bırakın deplasmanı, evinde bile hücum gücü bu kadar yüksek bir kadro ile oynamamıştır heralde. F.Bahçeye koca 45 dakika da nefes aldırmadılar, Kadıköyü ev sahibi için deplasman yaptılar. Sinirler böyle boşalmış her şey ters köşe olmuşken Kerim Zengin adeta Fenerin ışığı oldu. Eksik G.Antep ikinci 45 dakika planını iyi yaptı ama Canerin hırsı, Gökhan, Stoch ve Mehmetin bir şeyler yapma isteği 2 dakikada G.Antepe yetti. Bu arada dün gece sezonun en kötü Alexini izlediğimi de yazmalıyım.

\n

Sonuçta bunlar maçtan birkaç bölüm. Ama gecenin gerçek fikri yukarıda başlarda belirttiğim mesele. Aykut Hoca sanki İmdat diyor artık. Yönetimin krizi ele almasını, takımı bir şekilde bundan uzak tutmasını istiyor sanki. Daha mahkeme süreçleri başlayacak ve ortam iyice gerilecek. Bu zamanlarda, takımını iyi izole eden yönetim, sadece futbola yönlendiren camia, Aykut Hocanın yükünü hafifletecektir. Yoksa...

\n\n


Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Fernandao çıkar mı? 28 Ağustos 2015
Volkan Demirel 24 Ağustos 2015
Sorumsuz Caner 21 Ağustos 2015

Günün Köşe Yazıları