Ali İsmet Ural

Emrullah K.K.

07 Aralık 2014 Pazar

Yoğun yağmur, dakikalar ilerledikçe ağırlaşan ve tarlaya dönen zemin ve
k.k. Emrullah ... Bir tarafta oyunu kendi yarı alanında kabullenerek Gökhan Ünal ve Sercan ile hızlı hücum yapmak isteyen lig sonuncusu Balkes. Diğer tarafta, dağınık futbolu yanında özellikle de Alves’in dan-dun futbolu ile ne oynadığı pek anlaşılamayan şampiyonluk adayı Fenerbahçe.
Bu orta saha oyuncuları ile F.Bahçe’nin topu
3. bölgeye taşıması özellikle kapanan takımlara karşı çok zor. Topal-Meireles-Emre çok pas yaparak ama al gülüm ver gülüm oynuyorlar. Balıkesir bile bunu çözdüğü için kendi yarı alanında çoğalıp bozdu F.Bahçe’yi. Gökhan eski Gökhan değil. Caner tek kalıyor. Şimdi Kuyt-Sow-Webo ne yapsın.
Bu yazıyı yazmak için 75 dakika bekledim belki farklı bir şeyler görürüm diye ama tam tersi
72. dakikada net pozisyonu harcayan Balkes oldu. Çünkü risk alan ve yaptıkları değişiklik ile F.Bahçe kalesine daha kalabalık giden onlardı. Böyle zeminde bir golün arkasına sığınmak kadar tehlikeli bir durum olamaz. Bir hata gol getirdiyse mesaj ortada demektir. Ne malum aynı tarz hatanın F.Bahçeliler tarafından da yapılmayacağı. Hele Alves-Bekir-Volkan üçlüsü varken. İşte o zaman al başına belayı ama olmadı.
Şunu anlarım: Dinmeyen yağmur altında ağır zeminde 90 dakika oynamak kolay değil ama bu kadar da değil. Bu kadar kötü oynamak hiç yakışmadı.



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Fernandao çıkar mı? 28 Ağustos 2015
Volkan Demirel 24 Ağustos 2015
Sorumsuz Caner 21 Ağustos 2015

Günün Köşe Yazıları