Ali İsmet Ural

No Ego, Yes Gol

17 Ocak 2012 Salı
\n

Bakmayın siz dün gecenin skoruna... Galibiyet zor geldi... Topuzun kaleciyi geçme sevdası, Canerin skor 1-1ken tahta bacağı ile dışarı vuruşu maçı krize soktu ama Fenerbahçe geçtiğimiz 3-4 maça göre daha formda göründü. Son 15 dakikada pil biter gibi olunca top bir o kalede bir bu kalede, maç izlemesi keyifli hale döndü. F.Bahçe her gün üstüne koyarak ilerliyor. Savunma iyice oturdu. Emre-Baroni orta alanı iyi paylaşıyor. Kanatlar görevini fazlasıyla yapıyor. Ancak bazıları değil forma girmek, formayı giymekte zorlanıyor. Mesela Bienvenu. Bienvenu için artık F.Bahçenin oyuncusu değil demek şart oldu artık. Elinden geleni yapıyor aslında ama adamın kapasite bu kadar. Şartları zorlamamak lazım. Ona da yazık, fişi çekmiş olmasına rağmen Semihe de yazık, kazanmak isteyen takıma da yazık. Taraftara Güizanın siyahisi dedirtecek kadar kısır golcü. Oysa Nobre olsaydı şimdi Fenerde... Mesela dün gece. Daha ilk yarıda sepete 3 elma koymuştu.

\n

Alex yoksa işler zor kalıbını kimbilir kaçıncı kez yazıyorum. Dün gece rakip 18 önünde kısır paslaşmalar, topu savunmanın arkasına atabilme beceresini gösterememenin arkası hep Alexti.

\n

Stoch koşuyor, çabalıyor, kazanmak için çok çalışıyor ama son vuruşlarda çok bencil. Egosu yakıyor onu. Alexin yokluğunda yüklendiği görevin hakkını verebilmesi için asist yapmayı becermesi gerekir. Canere yaptığı asiste kadar neler harcadı neler. Caner demişken, o da takımın kahramanı olma hastası. Nedense maçların son 10-15 dakikası Stochtan beter bencil oluyor. Al sana bir ego hastası daha. İşte bunların aşılması lazım F.Bahçede. Lig uzun, sonu play-offlara dayanıyor. Bu sorunlar aşılırsa tünelin ucundaki ışık mayısta görünür. Yoksa hep karanlık, hep karanlık şarkısı ile sezon zifiri karanlık biter gider.

\n

\n\n



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Fernandao çıkar mı? 28 Ağustos 2015
Volkan Demirel 24 Ağustos 2015
Sorumsuz Caner 21 Ağustos 2015

Günün Köşe Yazıları