Elçin Poyrazlar

Şahsım 2020

20 Aralık 2019 Cuma

Yıl sonu yaklaşırken 2020 yılında uygulamaya koyacağımız kararları Şahsım olarak dikkatle belirledik.  

Şahsıma ait şahısların şikayetleri ve sızlanmalarındaki artış bizi bu kararları almaya itti. 

- En öncelikli mücadelemizi ekonomi teröristlerine karşı başlatacağız. Şahsım bu teröristlerin manipülasyonlarını kaldıramıyor. Vergilerin artmasından, hayat pahalılığından ve sözde enflasyondan bahsederek provokasyon yapan, çocuklarına süt ve mama alamadığını iddia eden anne şahısları, hatta intihar ederek bizi suçlu konumuma sokmaya çalışan sahte yoksulları yenme planını yürürlüğe sokacağız. Şahsım ‘güçlü olan ayakta kalsın’ ilkesini uygulayarak, vergileri yüzde 200 yapacak. 

- Şahsıma karşı şirretleşen kadın şahısların tiz çığlıkları bir süredir kulaklarımızı tırmalıyor. Sokaklarda düdük öttürüp, ıslık çalıp eylem yapmaları yetmiyormuş gibi şimdi bir de Latin Amerika’dan bir dans ithal etmişler. Elbette Şahsım, polisi gelenek yapımıza uymayan, dans denilen vücudan müzik eşliğinde salınımına izin veremezdi...

Kadın şahıslar her gün cinayete kurban gittiklerini iddia ederek temel inançlarımızın başında gelen kadın-erkek eşitsizliği meselesine çomak sokuyor. 

Ailenin reisi olan erkeğin meselesini siyasi boyuta taşımaya başladılar. Bir an evvel bunun önünün alınması lazım. Bunun için 18 yaşından büyük kadın şahısların önemli bir kısmının cezaevlerinde ya da ev hapsinde güvence altına alınmasını uygun görüyoruz. Kafes içinde olurlarsa erkek şahısları tahrik ve taciz edemezler. 

- Çocuk hakları üstünden yapılan demagojiler de uzun süredir Şahsımı rahatsız ediyor. Bizim fıtratımızı anlamamış odaklar örf ve adetlere göre evlenmek isteyen küçük şahıslarla ilgili yasayı gereksiz yere protesto ediyorlar. Neymiş efendim çocukları tecavüzcüleriyle evlendirme yasasını istemiyorlarmış. Yaş farkının 10 ya da 15 olması dahi konuşulamazmış. Oysa bizim hedefimiz burada hem küçük şahısların mağduriyetini ortadan kaldırmak hem de iradesini kaybeden erkek şahısları islah etmek. Bir taşla iki kuş. Çocuk hakları teranesi de Batı odaklarının bir icadı sonuçta. Çocuklar 18 yaşına kadar Şahsıma aittir. Bu konuda atılacak en iyi adım evlenme yaşını 11’e çekmek. 

- Basın özgürlüğü ve gazetecilik faaliyeti adı altında siyaset yapan odakları tam anlamıyla sindiremediğimizi görüyoruz. Bizzat Şahsıma edilen hakaretler ve yapılan eleştiriler için Şahsımın adalet sistemi randımanlı olarak çalışıyor. Ancak bazı çatlak sesleri susturmayı henüz başaramadık. Medya sermayesinin çoğunluğunu direkt ya da dolaylı olarak kontrol etmek iyi bir adımdı. Şahsımıza zarar veren gazeteci kılığındaki şahısların çoğunu ya ceza, ya soruşturma, ya da sürgünle alt ettik. Yalnız Şahsıma göre bu kadar çok kanal ve gazete olmasına da gerek yok. Tek Şahsım, tek parti, tek medya yeter de artar bile. Yeni yılda bunun için bir kararname yerinde olacak. 

- Çevreci olduğunu iddia eden ve yapacağımız her beton yapıya karşı çıkan şahıslar Şahsımın özel alanına giriyor. Biz Şahsım topraklarını yol, AVM ve havalimanı külliyesine çevirerek bir medeniyet yaratmaya çalışıyoruz. Her köye AVM, her koya bir santral istiyoruz. Neden? Şahsımız kalksın diye. 

Çevreci şahıslar gereksiz duyar yapıp, ‘çocuklarımızın geleceği, yok olan doğa’ diyerek kaos yaratıyorlar. Oysa bir santralden, ufak bir havalimanından ne olacak? Hasankeyf antik kenti için ortalığı yıktılar ama sonunda Şahsımızın dediği oldu. Üstelik tarihi eserleri taşıtarak milyonlarca kamu parası harcadık, istihdam yarattık. Bu maddeyle ilgili Şahsım toprak sınırları içindeki tüm alanları inşaata açarak devrim yapmayı öneriyoruz. 

İnşaat Ya-Resulullah!



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları


Günün Köşe Yazıları