İDT'de Civan Canova'nın oyunu 'Düğün Şarkısı'

Ünlü tiyatro sanatçısı, oyun yazarı Civan Canova'nın yazıp, yönettiği "Düğün Şarkısı" adlı tek kişilik oyunda Antalya Devlet Tiyatrosu'nda uzun yıllar görev yapan, önemli bir sanatçı Berrin Akhasanoğlu oynuyor.

Yayınlanma: 26.01.2013 - 10:42
Abone Ol google-news

Önceki akşam Üsküdar Stüdyo Sahnesi’nde galasını yapan Düğün Şarkısı, 16 Ekim 2012’de Üsküdar Tekel Sahnesi’nde prömiyer yapmıştı. Beğeniyle izlenen oyunun dekor tasarımı Işın Mumcu’ya, giysi tasarımı Medine Yavuz Almaç’a, ışık tasarımı Nejat Karaorman’a, dans düzeni Tuba Karabey imzasını taşıyor.

Civan Canova’nın “1998’de yazdım” dediği oyun Işıl Kasapoğlu tarafından ilk kez İzmir’de sahnelenmişti. Oyunda kendisinden daha olgun, hayranı olduğu, entelektüel bir adamla evlenen genç bir kızın yaşadığı veya yaşayabileceği varsayılan durumlar anlatılmaktadır. Oyun, kadınların mitleştirdikleri erkek, aşk ve evlilik anlayışlarına da gizli bir pencere açmakta. Ünlü bir sanatçının kaleminden, rejisinden, yaşam deneyiminden kotarılan oyun ünlü olmanın çekiciliğinin, yakınlığının sınırlarının farkına vardırıyor. Pembe hayaller nereye kadar? Berrin Akhasanoğlu ince, duyarlı bir oyunculukla bu soruya verilebilecek cevapları, olasalıkları sahneliyor.  Oyun tarihleri: 26 – 27 – 30 Ocak ve 1-2 Şubat tarihlerinde Üsküdar Tekel Sahne’sinde.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler