BirGün'ün tutuklu çalışanı Mahir Kanaat yeni doğan bebeğini 27 gün sonra ilk kez gördü

BirGün gazetesi çalışanı Mhir Kanaat yeni dünyaya gelen bebeğini 40 gün sonra ilk kez gördü.

Yayınlanma: 02.02.2017 - 18:19
Abone Ol google-news

BirGün’ün tutuklu çalışanı Mahir Kanaat, 6 Ocak’ta dünyaya gelen oğlu Poyraz Ali’yi bugün ilk kez Silivri Cezaevi’nde gördü. Ailesi ve avukatları tarafından da ziyaret edilen Mahir’e, BirGün çalışanları da mektup gönderdi. Avukatlar, Mahir Kanaat’in moral ve sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.

41 gün önce evine düzenlenen polis baskınıyla gözaltına alınan ve 17 gün önce çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Mahir Kanaat’i, bugün tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi’nde ailesi ve avukatları ziyaret etti. Kanaat, gözaltında tutulduğu günlerde dünyaya gelen oğlu Poyraz Ali’yi ilk kez burada gördü.

Tutuklu gazeteci Tunca Öğreten'den de selam var

BirGün avukatları Mahir Kanaat’in moral durumunun iyi olduğunu ve dışarıda kendisini düşünen herkese selam gönderdiğini söyledi. Avukatlar, Mahir Kanaat’le birlikte tutuklanan bir diğer gazeteci Tunca Öğreten’in de aynı koğuşta kaldığını ve kendisinin de tüm sevenlerine selam gönderdiğini aktardı. Öte yandan CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner de önceki gün Silivri Cezaevi’ne giderek gazetecilere destek ziyaretinde bulundu.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon