Kayseri'de gastronomi çalıştayı başlıyor




Kayseri mutfağının gözdeleri sucuk ve pastırmayla yapılan yüzlerce lezzetin yanı sıra mantı, yağlama, pöç, fırın ağzı, kurşun aşı, Develi cıvıklısı, çemen, kete, katmer, aside, nevzine, gilaburu suyu gibi yüzlerce lezzet halkla buluşturulacak. Çalıştay sonunda paydaşların katılımıyla hazırlanacak «Sonuç Bildirgesi», gastronomi turizmi anlamında kentin izlemesi gereken yol haritasını ortaya koymaya yardımcı olacak.
Video Haberler
-
Taksi ücretlerine zam geldi!
-
'Kamunun parasını insafsızca harcamaktan utanmıyorsunuz'
-
Çaldığı küpeleri 'satmaya' çalışırken yakalandı
-
Trafik magandası dehşet saçtı
-
Emekli yurttaşın sözleri gündem oldu
-
Beşiktaş'ta ATM'de yangın
-
Esenyurt'ta 'taciz' iddiası ortalığı karıştırdı
-
'Ev almak artık hayal ötesi...'
-
Bağcılar'da balkon çöktü, işçi hayatını kaybetti
-
'Tüm bu işkencenin ardında iktidar var'
En Çok Okunan Haberler
-
KPSS soruşturmasında yeni gelişme
-
Müjdat Gezen kötü haberi duyurdu
-
'Promosyon’ tartışmasında yeni adım
-
'Birileri açığa çıkmaması için çırpınıyormuş...'
-
Cemevi: 'Bilgimiz dışında'
-
Zorla kolundan tutup, uçurumdan atladı!
-
Emeklilikte YAŞ’a takılan generalin perde arkası
-
Mehmet Ali Çelebi'den yeni açıklama
-
Çelebi'nin eski silah arkadaşı Ali Türkşen konuştu
-
Validen sonra bir 'şeyh' sevgisi de AKP'li başkandan!