Ziynet Sali, sesizliğini bozdu

10 Kasım 2018 Cumartesi, 14:35
Ziynet Sali, sesizliğini bozdu
Sıla'nın Ahmet Kural'dan şiddet görmesinin nedeni olarak Ziynet Sali gösterilmişti. İddiaların ardından Ziynet Sali 'Saçmalamayın arkadaşlar' demişti. Ancak bu açıklama yeterli olmadı.
Ziynet Sali, sesizliğini bozdu
Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Bircan Bali, bu sefer de Sıla ve Siynet Sali arasında ilişki olduğunu ima etti. Bali, Nişantaşı'ndaki bir otelde Sıla'nın Ziynet Sali'nin kolunu kırdığını iddia etti.
Ziynet Sali, sesizliğini bozdu
Bu iddianın ardından Ziynet Sali uzun bir açıklama yaparak sessizliğini bozdu. Ziynet Sali, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Hiç bir ilgim olmadığı halde ısrarla içine çekilmeye çalışıldığım olaylarla ilgili çığırından çıkan dedikodular nedeniyle konuya açıklık getirmek isterim. Öncelikle meslektaşım, arkadaşım Sıla’ya geçmiş olsun dileklerimi ve şiddetin her türlüsünün karşısında olduğumu yineliyorum. Mevzu bahis edilen tüm iddialar yalandır, iftiradır. Medyada hakkımda bu iftira haberleri yapan basın, yayın organları ve kişiler hakkında yasal işlemler avukatım tarafından başlatılmıştır.”

En Çok Okunan Haberler