​100 bin TL'lik maaş 30 bine indi

Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü'nün 100 bin TL olan maaşında yüzde 70 kesinti yapılacağını söyledi.

Yayınlanma: 30.03.2016 - 21:52
Abone Ol google-news

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Tarım Kredi Kooperatifleri Yönetim Kurulu üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantı sonrasında yönetim kurulunun aldığı kararları açıkladı. Kamuoyunda tartışmalara neden olan Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürünün 100 bin TL olan maaşında yüzde 70 kesinti yapılacağını açıkladı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, Tarım Kredi Kooperatifleri Yönetim Kurulu üyeleriyle toplantı yaptı. Bakan Çelik, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği'nde düzenlenen toplantı sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu. Tarım Kredi Kooperatifi'nde önemli bir takım değişikliklere gitmenin zaruri olduğunu gördüklerini belirten Çelik, "Neticede amaç ülkemizin, ülkemiz tarımının kalkınması, çiftçilerimizin yüzünün gülmesidir. Ülkemiz çiftçisine ve tarımına katkı sağlamayı her zaman temel vazife edinen Tarım Kredi Kooperatifleri'nden yönetim kurulu bugün itibari ile bir takım değişiklik yapma yoluna gidiyor. Bunlardan birincisi boş bulunan genel müdürlük görevine Ayhan Karayama'nın getirilmesine yönetim kurulu karar verdi" dedi.

TARIM KREDİ KOOPERATİFİ'NDE MAAŞLARA YÜZDE 70 TIRPAN

Bakan Çelik, kamuoyunda eleştirilere neden olan Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürünün ve yöneticilerinin maaşlarında kesinti yapılacağını açıkladı. Ücret konusunda Tarım Kredi Kooperatifi'nin anlamsız birçok değerlendirmelere ve hak etmediği eleştirilere maruz kaldığını belirten Bakan Çelik şunları söyledi:

"Bu konu ile ilgili olarak Tarım Kredi Kooperatifi ve


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler