Yeni yerine taşınan sendikaya yine kumar baskını

Yeni yerine taşınan sendikaya yine kumar baskını

Yayınlanma: 14.07.2015 - 13:03
Abone Ol google-news

Ekiplerin daha önce düzenlediği baskınlar nedeniyle binaları mühürlenen tombalacılar, kumar aletleriyle yakalanıp cezalandırıldı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Çınarlı Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda tombala çekilişi yapılarak, kumar oynatıldığı bilgisini alan Ahlak Bürosu ekipleri, 23.00 sıralarında operasyon düzenledi. Kapısında ÇEK-İŞ'e ait tabela bulunan düğün salonuna girmek isteyen polis, açılmayan demir kapıyı koç başı ile kırdı. Apartmanın bodrum katındaki düğün salonuna giren polis, içeride tombala oynamak için geldikleri belirlenen 83 kumar tutkunu ile 7 sendika çalışanını yakaladı. Arama yapan polis ekipleri, üzerinde numaralar bulunan çekiliş toplarını tadilattaki tuvaletin bağlantı borusunda buldu. Polis, suç delili olarak kayıt altına almak istediği topları, kahve cezvesini su borusuna bantlayıp, çukura uzatarak çıkardı. Tombalanın diğer malzemeleri pul ve kartları ise çöplerin arasında bulan polis, kumar oynamak için gelen 3'ü kadın 83 kişiye 234'er lira idari para cezası yazdı.

Sendika başkanının da aralarında bulunduğu 7 kişi, özel izne bağlı şans oyunlarını oynatmak, yer sağlamak ve haksız kazanç elde etmek suçundan gözaltına alındı. Zanlılar, Ahlak Bürosu'ndaki sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.

Adana'da daha önce de Güven Partisi tabelası asarak benzer kumar faaliyetleri yürütülmüştü.

 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler