13 yaşındaki kız pompalı tüfekle vurularak öldü

ANTALYA'nın Kepez İlçesi'nde dün gece evinde vurulmuş halde bulunan ve sonrasında yaşamını yitiren 13 yaşındaki Maviş Kiraz'ın, babasına ait tabancayı yere düşürerek kazayla kendisini vurduğu belirlendi.

Yayınlanma: 21.12.2015 - 08:29
Abone Ol google-news

Kepez İlçesi Habipler Mahallesi 5713 Sokak'ta ailesiyle oturan Maviş Kiraz'ın odasından dün saat 22.00 sıralarında silah sesi gelmesi üzerine yakınları yanına koştu. Maviş Kiraz'ı kanlar içinde yerde bulan yakınları hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi.

Gelen sağlık ekipleri Maviş Kiraz'ı önce yakındaki özel bir hastaneye götürdü. Burada ilk müdahalesi yapılan kızın duran kalbi çalıştırıldı. Ardından ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Maviş Kiraz'ın kalbi yeniden durdu ve kurtarılamadı. Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürülen Maviş Kiraz'ın cenazesi, otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak bugün öğle vakti Kurşunlu Şelalesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ANNE VE BABASININ İFADESİNE BAŞVURULDU

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Maviş Kiraz'ın annesi Ş. Kiraz ve babası S. Kiraz'ın ifadesine başvurdu.
Anne Ş. Kiraz ifadesinde, kızının ölümüne neden olan tabancanın eşine ait olduğunu ve ruhsatının bulunmadığını söyledi. Tabancanın sarılı olduğu battaniyeyi yerine koyması için kızına verdiğini belirten anne Kiraz, "Kızım battaniyeyi yerine koyduğu sırada odasından silah sesi geldi. Hemen koşarak odasına girdim. Silah yerde duruyordu. Kızım da yaralıydı. Sanırım tabanca yere düşerek ateş aldı. Kızım da bu esnada vurulmuş olmalı" dedi. Baba Ş. Kiraz da benzer ifade verdi.
Emniyetteki ifadesi tamamlanan çift, daha sonra serbest bırakıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler