2 kişinin boğazını ve cinsel organlarını kesen katil zanlısı bakın kim çıktı?

Aksaray'da birer gün arayla 2 kişinin boğazları ve cinsel organları kesilmişti. Katil zanlısı iki kurbanın iş arkadaşı çıktı, "3 kişiyi daha öldürüp teslim olacaktım" dedi.

Yayınlanma: 27.12.2015 - 09:00
Abone Ol google-news

Aksaray’da birer gün arayla 2 kişinin boğazları ve cinsel organları kesilerek öldürülmesinin ardından flaş bir gelişme yaşandı...

NELER OLMUŞTU?

Geçen Perşembe günü Laleli Mahallesi’nde Mehmetçik İlkokulu Yolu’nda, vatandaşlar yolun kenarında kanlar içinde bir kişinin yattığını gördü. Olay yerine gelen polisler, yerde yatan kişinin, bir süt fabrikasında çalışan evli 26 yaşındaki Kadir Çekiç olduğunu ve boğazının kesilerek öldürüldüğünü belirledi. Otopside Çekiç’in cinsel organının da kesildiği ortaya çıktı.

BİR GÜN SONRA İKİNCİ VAHŞET 
 
Dün de Tuzlusu Bölgesi’ndeki çöplük alana moloz döken kamyon şoförü, bir köpeğin insan bedenini parçaladığını fark edip, polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler, köpeği güçlükle cesedin başından uzaklaştırdı. Ardından, genç bir erkeğin yine cinsel organı ve boğazı kesilerek öldürüldüğünü tespit edildi. Yapılan incelemede, cesedin İmdat Tayfur Doğan’a ait olduğu belirlendi. Doğan’ın sol bacağında ise kalemle ’Namus için’ yazısının bulunması dikkat çekti. 
 
POLİS ARAŞTIRMA BAŞLATTI 
 
Çekiç ile Doğan’ın kesilen cinsel organlarının cesetlerinin yanında olmaması ve öldürülüş şekillerinin aynı olması üzerine iki cinayetin birbiriyle bağlantısı olduğu üzerinde duran polis ekipleri çalışma başlattı. Boğazı ve cinsel organı kesilerek öldürülen Kadir Çekiç,  bugün merkeze bağlı  Çekiçler Köyü’nde toprağa verilirken, İmdat Tayfur Doğan’ın ise otopsi için Adli Tıp Kurumu’nda olduğu öğrenildi.
 
İŞ ARKADAŞLARI GÖZALTINA ALINDI
 
Aksaray’da üst üste meydana gelen iki cinayet halk arasında tedirginlik yarattı. Polis geniş çaplı soruşturma yürüttü, flaş bir gelişme yaşandı. Cinayetlerle ilgili bir kişi gözaltına alındı. Birer gün arayla boğazları ve cinsel organları kesilerek öldürülmüş olarak bulunan Çekiç ve Doğan’ın katil zanlısı olarak gözaltına alınan kişi, birlikte aynı özel bir süt fabrikasında çalışan çalışma arkadaşları 26 yaşındaki Savaş D. çıktı.
 
Yapılan sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenilen evli 2 çocuk babası Savaş D. ilk etapta 'namus meselesi’ nedeniyle cinayetleri işlediği yönünde polise ifade verdi.
 
3 KİŞİYİ DAHA ÖLDÜRECEKTİM
 
Savaş D.'nin emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenildi. 
 
Çekiç ve Doğan’ın, eşiyle ilişkisi olduğu dedikodusu yüzünden öldürdüğünü belirten Savaş D.'nin aralarında eşinin de bulunduğu 3 kişiyi daha öldürdükten sonra teslim olacağını söylediği öğrenildi. Savaş D. yapılan sorgulamasının ardından gece geç saatlerde adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler