24 Haziran'a dair bir komplo teorisi daha çöktü: O akşam İnce'nin kulağına fısıldayan kimdi?

24 Haziran gecesi CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin sessizliği onlarca komplo teorisini de beraberinde getirdi. Ailesiyle tehdit edildiği iddiası ertesi gün İnce'nin yaptığı açıklamada net bir dille yalanlanmıştı. Ancak tartışmalar bitmedi. Şimdi de İnce'nin seçim günü saat 17:00'da YSK önünde yaptığı açıklamada arkasında duran ve ona bir şeyler söyleyen kişi gündemde.

Yayınlanma: 28.06.2018 - 12:00
Abone Ol google-news

<video:1011581>

24 Haziran gecesine ilişkin onlarca komplo teorisi ortaya atıldı. CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ertesi gün yaptığı açıklamada bu komplo teorilerini net bir dille yalanlasa da sosyal medyada kulaktan kulağa yayılan teoriler bir türlü bitmedi. Bunlardan en fazla dillendirlenlerinden biri de İnce'nin seçim akşamı saat 17:00'da YSK önünde yaptığı açıklamada arkasında duran adam... cumhuriyet.com.tr o kişinin kimliğine ulaştı. CHP YSK temsilcisi ve Milletvekili adayı Mehmet Hadimi Yakupoğlu.

Açıklama öncesi Muharrem İnce'nin kulağına fısıldayan bu kişi sosyal medya en fazla konuşulan isimlerden biri oldu.



O geceye ilişkin Muharrem İnce'nin ailesi ile tehdit edildiği iddiasıgündemdeki yerini korurken, arkasındaki gizemli adamın kimliği de ortaya çıktı. Bu konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmasa da yazılan komplo teorilerinin altına yazılan yorumlarda o kişinin CHP avukatlarından Mehmet Hadımi olduğu yazıldı. Hadimi'ye avukatlık ruhsatının dönemin Baro Başkanı Önder Sav tarafından  verildiği iddia edildi.

 

O kişinin kimliğini Cumhuriyet.com.tr buldu. İsmi Mehmet Hadimi Yakupoğlu. CHP YSK Temsilcisi ve aynı zamanda Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin de YSK'daki yetkili Temsilcisi. Hadımi aynı zamanda CHP 27. Dönem Ankara 1.Bölge Milletvekili Adayı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler