3 puan Bienvenu'den

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe sahasında Eskişehirspor'u 1-0 mağlup etti.

Yayınlanma: 19.11.2011 - 19:02
Abone Ol google-news

Ligin 11. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda Eskişehirspor'u konuk eden ligin lideri sarı-lacivertliler, karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak puanını 24'e çıkardı.

Ligde 10. hafta maçında Sivasspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olan sarı-lacivertli ekip, Eskişehirspor galibiyetiyle bir hafta aradan sonra 3 puan aldı.

Bekir 4. sarı kartını görerek cezalı duruma düştü

Eskişehirspor maçında bu sezon 4. sarı kartını gören Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün cezalı duruma düştü.

Bu sezon daha önce Manisaspor, Samsunspor ve Beşiktaş maçlarında sarı kart gören Bekir, Fenerbahçe'nin ligin 12. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maçta cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Emre ile Gökhan tartıştı

Karşılaşmanın 64. dakikasında Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ile Gökhan Gönül arasında tartışma yaşandı.

Emre'nin Gökhan Gönül'e kızgın bir şekilde sözleri üzerine takım arkadaşları Emre'yi sakinleştirmeye çalışırken, teknik direktör Kocaman'ın da yedek kulübesinden Emre'ye kızdığı görüldü.

Karşılaşmanın 89. dakikasında oyundan alınan Emre, direk soyunma odasına gitti.

Bienvenu 4. golünü attı

Fenerbahçe'nin Kamerunlu forveti Henri Bienvenu, Eskişehirspor'a attığı golle bu sezon ligde 4. golünü kaydetti.

Gol sayısında takım kaptanı Alex'i yakalayan Kamerunlu oyuncu daha önce Gaziantepspor, Mersin İdman Yurdu ve Kardemir Karabükspor maçlarında goller atmıştı.

Kocaman ikinci yarıda sol kanatta değişiklik yaptı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, karşılaşmanın ikinci yarısında takımının sol kanadında değişiklik yaptı.

Karşılaşmanın 60. dakikasında, bu sezon ilk kez ilk 11'de yer bulan Uğur Boral'ı oyundan çıkaran Kocaman, bu futbolcunun yerine Stoch'u sahaya sürdü. Uğur'un çıkmasıyla sol beke, maça orta alanın solunda başlayan Caner Erkin'i çeken Kocaman, Stoch'a orta alanın solunda görev verdi.

Eskişehirspor 19. dakikada 10 kişi kaldı

Eskişehirspor, karşılaşmanın 19. dakikasında Nadarevic'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı.

Bu dakikada ceza alanı önünde Bienvenu'yu düşüren Nadarevic'i hakem Tolga Özkalfa direk kırmızı kart göstererek oyun alanının dışında bıraktı.

Fenerbahçe karşısında 1-0 gerideyken 19. dakikadan itibaren 10 kişi kalan Eskişehirspor'da sakatlanan Tello da yerine 33. dakikada da Serdar Özbayraktar oyuna girdi.

Bu arada ikinci yarıda bir pozisyonda Caner'in serbest vuruşunda sert giden top Eskişehirsporlu futbolcu Alper'i yerde bıraktı. Üzerine top çarpan Eskişehirsporlu futbolcu sağlık ekibinin müdahalesinin ardından maça devam etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler