4 gün oldu hâlâ bulunamadılar

Kayseri'de bayramın 2. günü şeker toplamak için evlerinden ayrılan 2'si kardeş 3 çocuğun bulunması için 4 günden beri süren arama çalışmalarından bir sonuç alınamadı.

Yayınlanma: 25.09.2009 - 14:40
Abone Ol google-news

Kayseri'nin Talas ilçesinde oturan 8 yaşındaki Ahmet Tuna Tekin, 6 yaşındaki kız kardeşi Dilruba Tekin ile birlikte evlerinin önündeki parkta komşularının 11 yaşındaki kızları Türkan Ay ile bir süre oynadıktan sonra ailelerine haber vererek şeker toplamaya gitti.

Akşam olmasına rağmen evlerine dönmeyen 3 çocuğun bulunması için polis, jandarma ve sivil savunma ekiplerinin 4 günden beri sürdürdüğü arama çalışmalarından bir sonuç alınamadı.

Talas ilçesinde yaklaşık 500 polis, jandarma ve sivil savunma ekibinin sürdürdüğü arama çalışmalarına Kayseri'den belediye otobüsleriyle Talas ilçesine getirilen 200 polis memura daha destek verdi.

Arama yapılacak bölge ile ilgili bilgilendirilen polis memurları, Alidağı, Zincidere ve Reşadiye bölgelerinde açık arazide, mağaralarda ve kaya kovuklarında kayıp çocukları aradı. Yapılan arama çalışmalarından herhangi bir sonuç alınamadı.

Öte yandan, polis kaybolan çocukların oturduğu Talas ilçesi Yenidoğan mahallesindeki güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülere el koydu. Kamera görüntülerinin titizlikle incelendiği, bazı kişilerce ihbar edilen siyah renkli şüpheli minibüsle ilgili bir ip ucuna rastlanmadığı bildirildi.

Talas Kaymakamı Salih Bıçak, her ihbarı değerlendirdiklerini, kamera kayıtlarının incelenmesinin sürdüğünü, çocukların oturduğu mahalledeki evlerin teker teker arandığını söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler