''51 Karede Mustafa Kemal''

Devlet Tiyatroları Opera ve Balesi Çalışanları (TOBAV) öncülüğünde,''51 Karede Mustafa Kemal'' adlı fotoğraf sergisi açılıyor.

Yayınlanma: 14.09.2010 - 19:51
Abone Ol google-news

Devlet Tiyatroları Opera ve Balesi Çalışanları (TOBAV) öncülüğünde, Alegria Korosu, Kavaklıderem Derneği, MÜZED ve Sevda Cenap And Müzik Vakfının katılımıyla oluşan ''Cumhuriyet Korosu Düzenleme Kurulu'', ''51 Karede Mustafa Kemal'' adlı fotoğraf sergisi açacak.

TOBAV'dan yapılan yazılı açıklamada, 19 Eylül Pazar günü saat 18.00'de Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi A Salonunda açılacak sergi, 23 Eylüle kadar görülebilecek.

Fahri Özdemir'in özel koleksiyonundan 51 kare fotoğraftan oluşan sergide, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün daha önce yayınlanmamış fotoğrafları yer alıyor.

Öte yandan, ''Cumhuriyet Korosu Düzenleme Kurulu'', ''Cumhuriyetin Temeli Kültürdür'' korolar konserinin üçüncüsünü Cumhuriyetin 87. yılı dolayısıyla 24 Ekim Pazar günü saat 12.00'de Altınpark'ta gerçekleştirecek.

Şef İbrahim Yazıcı'nın yöneteceği koroya, bu konserde de gönüllü olarak bir araya gelen altmış kişilik özel bir bando eşlik edecek.Katılımcıların koroya dahil olacağı konser, diğerleri gibi ''Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli kültürdür'' temasını taşıyacak.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler