60 dolara şefkat

ABD'de bir kadın girişimci, şefkat arayan insanlara sarılarak "sokulma"' hizmeti veren bir işletme açarak bu alanda bir ilk olmayı başardı.

Yayınlanma: 14.07.2012 - 11:22
Abone Ol google-news

Çıplaklık yok, seks yok, sadece sarılma var Massachusetts eyaletinin Pinfield kentinde açılan bir işletme dünyada bir ilk. Jacqueline Samuel (29) açtığı The Snuggery adlı bu işletme "sokulma" hizmeti veriyor. Eğitimli "sokulanlar" işletmeye gelen müşterilerle yatıp, sarılarak rahatlamasını sağlıyor.

Ancak bu işletmede seks yok, çıplaklık yok. Müşteriler gelip saati 60 dolara (yaklaşık 110 TL) bir eğitmenle sokulup yatacak. Seanslar 90 dakikaya kadar çıkabiliyor. Müşterinin aile üyeleri ya da arkadaşları seans odasının dışında olmak koşuluyla refakatçi olabiliyor. İşletmenin müşterilerinin çoğunluğu erkek. İşletme kurallarına göre cinsel arzu duyulabilir ama kesinlikle uygulanmaz. Samuel yaptığı açıklamasa, bir insanın diğer bir kişiye birkaç dakika sokulmasının stresi büyük çoğunlukla yok ettiğini savunuyor. Araştırmaların fiziksel ilişki kurmanın pozitif etki yaptığını gösterdiğini söyleyen Samuel, bu alanda sertifika vermek istediklerini de belirtti. Samuel sokulmanın 100 değişik çeşidi olduğunu belirterek bunun en yaygın olanının "kaşık pozisyonu" olduğunu ifade etti.  (Gazeteport)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler