9 kişinin katili hala yakalanamadı... Kayınvalide 24 saat polis gözetiminde

Gaziantep'te 9 kişiyi öldüren Yusuf Taş hala yakalanamazken Taş'ın kayınvalidesi Kudret Taşçı ise 24 saat polis gözetiminde yaşıyor.

Yayınlanma: 29.02.2016 - 09:32
Abone Ol google-news

Gaziantep’te 5 Şubat’ta ayrılık aşamasında olduğu eşi Tuğba Taş’la birlikte iki aileden 9 kişiyi öldürdüğü gerekçesiyle aranan Yusuf Taş hâlâ yakalanamadı. Olayın ardından “Kökünüzü kurutacağım” tehditleri savurduğu iddia edilen ve aradan geçen 23 güne rağmen izi bulunamayan Taş’la ilgili polisin çalışmaları sürüyor.

Milliyet'in haberine göre, katliamın ardından Tuba Taş’ın annesi Kudret Taşçı ise damadı tarafından öldürülme ihtimaline karşı polis korumasına alınmıştı.

PLANLI MIYDI?

Evinin önünde bir polis ekibinin beklediği öğrenilen Kudret Taşçı, güvenlik açısından adresi açıklanmayan bir yere götürüldü ve 24 saat koruma altına alındı.

Öte yandan Kudret Taşçı’nın 26 Şubat Cuma günü Cinayet Büro Amirliği’ne götürülüp olay sonrası gazetecilere yaptığı açıklamalardaki bazı iddialarıyla ilgili bilgisine başvurulduğu öğrenildi. Anne Taşçı zanlının bir anlık cinnet sonucu cinayetleri işlemediğini, olayın 7-8 aylık planlı bir katliam olduğunu öne sürmüştü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler