Acılı baba anjiyo oldu

Kayseri'de Ramazan Bayramı'nın 2. günü kaybolan çocukların babası Hamza Tekin, anjiyo oldu.

Yayınlanma: 15.12.2009 - 11:13
Abone Ol google-news

Ramazan Bayramı'nın 2. günü 8 yaşındaki oğlu Ahmet Tuna Tekin ve 6 yaşındaki kızı Dilruba Tekin'in kaybolmalarına, aradan geçen 86 gün içerisinde bulunamamalarına üzülen baba Hamza Tekin, şiddetli göğüs ağrısı şikayetiyle Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine başvurdu.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Abdurrahman Oğuzhan, Hamza Tekin'i muayene etti. Anjiyo yapılan Tekin'in daha önce bir kalp krizi geçirdiği, kalbi besleyen ana damarların birinin de daraldığı ortaya çıktı.
Yılmaz ve Mehmet Öztaşkın Kalp Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alınan Hamza Tekin'e stent takılacağı bildirildi.
 

''Rahatsızlığı çektiği acılardan kaynaklanmış olabilir''

Prof. Dr. Abdurrahman Oğuzhan, Hamza Tekin'in tedavisinin sürdüğünü belirterek, ''Hastamıza yaptığımız anjiyo sonucunda daralan damarına stent takacağız. Hastamız yaşadığı üzüntü sonucu daha önce ayakta bir kalp krizi geçirmiş, bunu tespit ettik. Hastamızın sağlığı iyiye gidiyor. Rahatsızlığı çektiği acılardan kaynaklanmış olabilir. Stres ve sıkıntı kalbin en büyük düşmanı. Daralan kalp damarına birkaç gün sonra stent takacağız'' dedi.

Çocukları bulunamayan ve eşini yalnız bırakmayan Leyla Tekin de bir acı daha yaşadıkların söyledi.

Leyla Tekin, ''Çocuklarımın bulunamamasının acısını 86 günden beri yaşıyoruz. Eşim bu acıya dayanamadı ve sağlığı bozuldu. Çocukları kaçıranlara sesleniyorum, ne olur onları serbest bırakın. Bizden ne istiyorsunuz? Daha ne kadar acı çekeceğiz? Bilmiyorum'' diye gözyaşı döktü.

Kayseri'nin Talas ilçesinde 8 yaşındaki Ahmet Tuna Tekin, 6 yaşındaki kız kardeşi Dilruba Tekin ile aynı mahalleden arkadaşları 11 yaşındaki Türkan Ay, Ramazan Bayramının 2. günü şeker toplamak için evlerinden ayrılmış, ancak geri dönmemişlerdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler