Adana'da operasyon

Adana'da Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Mustafa Tuncel ve eski Genel Sekreter Hasan Gülşen'in de gözaltına alındığı operasyon kapsamında, İstanbul, Antalya ve Mersin'de de 5 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Yayınlanma: 22.06.2011 - 10:15
Abone Ol google-news

Adana Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı'nın soruşturma talimatıyla Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince dün sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyon kapsamında Adana'da gözaltına alınan 12 kişinin yanı sıra, şehir dışında da bazı adreslere baskın düzenlendiği belirtildi.

Buna göre, İstanbul, Antalya ve Mersin'de de 5 kişinin daha yakalandığı, gözaltına alınanların sayısının 17'ye çıktığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Tuncel ve eski Genel Sekreter Hasan Gülşen'in de aralarında bulunduğu zanlıların ifadelerinin bugün alınacağı kaydedildi.Bu arada soruşturma kapsamında bazı gazetecilerin bilgisine başvurulmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğüne çağrıldığı bildirildi.

Zanlıların cuma günü adliyeye sevk edilmeleri beklenirken, operasyonla ilgili açıklamanın Adana Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılacağı ifade edildi.Öte yandan operasyon kapsamında evinde arama yapılan İçişleri Bakanlığı kararıyla Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Aytaç Durak'ın İstanbul'a gittiği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler