Adana'da uyuşturucu operasyonu

Adana'da, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen biri kadın 3 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, 250 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Yayınlanma: 23.11.2011 - 15:56
Abone Ol google-news

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbarat çalışmaları sonucu biri kadın 3 kişinin Mersin'in Tarsus ilçesinden Adana kent merkezine uyuşturucu getireceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Operasyon yapan güvenlik güçleri, Tarsus'tan Adana'ya gelen ve plakası belirtilmeyen aracı takibe alarak Mithat Özhan Bulvarı'nda durdurmak istedi. Güvenlik güçleri, ''dur'' ihtarına rağmen kaçan ve içerisinden poşet atıldığını fark ettikleri aracı, bir süre sonra durdurdu.

Yola atılan şeffaf poşet içerisinde 250 gram eroin maddesi olduğu belirlenirken, araçta bulunanlar T.Ş, nikahsız yaşadığı B.G. ve N.Ö'yü gözaltına aldı.

Bu arada, araçta bulunan B.G'nin, eroin maddesini kucağında bulunan 1 yaşındaki oğlunun giysinin içerisine sakladığı ve yakalanacaklarını anlayınca yola attığı belirtildi.

Yetkililer, T.Ş'nin yağma, cinayet, hırsızlık ve uyuşturucu ticareti yapmak, B.G'nin yağma, nitelikli dolandırıcılık ve hırsızlık, N.G.'nin de benzer suçlardan kayıtlarının olduğunu bildirdi.
Zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilirken, B.G'nin 1 ve 4 yaşlarındaki 2 çocuğunun ise koruma altına alındığı kaydedildi.

 

Bolu'da 118 kilogram esrar ele geçirildi

Doğu illerinden İstanbul'a uyuşturucu götürüldüğü bilgisini alan Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, TEM otoyolunda bir kamyoneti durdurdu. Yapılan aramada, kamyonetin kasasındaki torbalarda yaklaşık 118 kilogram esrar bulundu.

Olayla ilgili gözaltına alınan T.P, İ.B, A.T, S.A. ve H.E. emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler