Ağrı ve Samsun'dan Özel Harekat Polisleri Afrin'e gitti

Ağrı Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'nde ve Samsun Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'nde görevli 44 polis Suriye’de YPG’ye yönelik düzenlenen 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere yola çıktı.

Yayınlanma: 21.02.2018 - 21:02
Abone Ol google-news

Samsun Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesinde görev yapan 44 özel harekat polisi, Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak için yola çıktı.
Afrin’e göreve giden 44 özel harekat polisini uğurlamak için Samsun Özel Harekat Şube Müdürlüğünde uğurlama töreni düzenlendi. Törende özel harekat polislerinin yüzlerindeki gülümseme eksik olmazken, gözyaşı döken bir meslektaşının oğluna, “Ağlama baban ile Afrin’de misket oynayıp geri geleceğiz” diyen bir özel harekat polisi kameralara yansıdı. 

Törende konuşma yapan Samsun Valisi Osman Kaymak, “Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görev yapan yaklaşık 50 özel harekat polisimizi Afrin’e uğurluyoruz. Rabb'im onların yardımcısı olsun ve onları korusun. Bugün bu hainler Kürt devletleri kurmak için sona geldik, dediler ve Kuzey Suriye’de böyle bir yapılanma içerisine girdiler. O nedenle Afrin operasyonu devletimizin birliği ve beraberliği için kaçınılmaz bir operasyondur. Buraya giderken onur ve şerefle gideceksiniz. Buradan polislerimizin yakınlarına da seslenmek istiyorum. Üzülmeyin. Onları koruyacak olan Allah’tır. Namusumuz, şerefimiz ve bayrağımız için oraya gitmemiz gerekir. Kahraman askerlerimiz ve kahraman polislerimiz, bugün devletim bana görev veriyor, diyerek korkusuzca oraya gidiyorlar. Polislerimizin yolu açık olsun. Rabb'im yardımcıları olsun” dedi.

Ağrı'da PÖH'leri Afrin'e binler uğurlandı

Ağrı Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görevli 44 kişi için uğurlama töreni düzenlendi. İl Jandarma Tugay Komutanı Gökhan Şahin, İl Emniyet Müdür Kenan Yıldız, İl Müftüsü İbrahim Gemici ve Polis Özel Harekatçıların (PÖH) aileleri ve yakınları ile birlikte binlerce yurttaş katıldı. Aileleri ile vedalaşan Polis Özel Harekatçılar duygu dolu anlar yaşadı.Soğuk havaya aldırış etmeyen Ağrılılar ellerine aldıkları Türk bayrakları ile PÖH’leri Afrin’e uğurladı. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler