Ağrı'da pazar yerinin çatısı çöktü: Yaralılar var

Ağrı kent merkezinde, 6 bin metrekare kapalı alana sahip Sebze Pazarı'nın çatısının bir bölümü, üzerinde biriken karın ağırlığını taşıyamayarak çöktü. Enkaz altından çıkarılan 2 kişi hafif yaralandı.

Yayınlanma: 13.02.2017 - 16:59
Abone Ol google-news

<video:675427>

Olay bugün saat 15.45'te Murat Mahallesi, Eski Van Caddesi üzerinde bulunan 6 bin metrekarelik Sebze Pazarı'nda yaklaşık 200-300 metrekarelik bölümde çökme meydana geldi. 1 metreden fazla karın biriktiği sebze pazarının çatısından sesler gelmeye başladı. Her gün açık olan pazar yerindeki esnaf bunun üzerine "Kaçın" diyerek bölgedekilerin uzaklaşmasını sağladı. Üzerinde bulunan kar ve buzu taşıyamayan çatı, büyük bir gürültüyle çöktü. Vatandaşların AFAD ve Belediye ekiplerinin hemen müdahale ettiği olayda bir kişi hafif yaralı olarak çıkarıldı.

VALİ: 1 KİŞİ HAFİF YARALI OLARAK ÇIKARILDI

Vali Musa Işın, enkaz kaldırma çalışmalarının devam ettiğini, 1 kişinin hafif yaralı olarak çıkarıldığını bildirdi.

Görgü tanıkları, "Çatıdan sesler gelmeye başlayınca 'Kaçın' diye bağırdık. O sırada bir karı- koca alışveriş yapıyordu. Kaçtılar mı kaçamadılar mı bilemiyoruz. Eğer onlar kaçamamışsa enkaz altında olabilirler" dedi.

ENKAZ ALTINDA KİMSE KALMADI

Ağrı Belediyesi'ne ait sebze pazarında meydana gelen göçme sırasında 2 kişinin hafif yaralandığı, enkaz altında kimsenin kalmadığı bildirildi.
Vali Musa Işın da sebze pazarının kardan çöken çatısı altında kalan yaralı sayısının 2 olduğunu açıkladı. Hafif yaralıların tedavi altına alındığını bildiren Vali Işın, yoğun yağış nedeniyle çatılarda biriken karların temizlenmesi için yaşanan olaydan ders çıkarılması gerektiğini belirtti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler