Ahmet Çakar'dan Şansal Büyüka ve Denizli'ye hodri meydan' Obama'ya şikayet edin'

Ahmet Çakar ile Şansal Büyüka arasındaki 'piero' gerilimi büyüyor. Ahmet Çakar kendisine dava açacağını söyleyen Şansal Büyüka'ya tepki gösterdi.

Yayınlanma: 22.04.2015 - 17:38
Abone Ol google-news

Fenerbahçe-Bursaspor maçında yaşanan ofsayt tartışmalarının ardından 'Piero' sistemi tartışmaların merkezi haline gelmişti.

Yayıncı kuruluşun 'Piero' sisteminin maçta yaşanan pozisyona 11cm ofsayt demesi üzerine spor yorumcuları karşı karşıya geldi. Bir televizyon programında "Mustafa Denizli de Şansal Büyüka da operasyonun içerisinde. Mustafa Denizli pierodan önce ofsayt dedi. Pierroda saniyeler önemlidir. Ben tek Piero tanırım o da Del Piero. Şansal Büyüka kendisini hala Türk futbolunun baronu zannediyor kendini." ifadelerini kullanan Ahmet Çakar'a Şansal Büyüka tepki gösterdi ve kendisini mahkemeye vereceğini açıkladı.

Bunun üzerine twitter hesabından açıklamalarda bulunan Ahmet Çakar "Şansal Büyüka 20 yıldır futbolun baronu gibi davranıp her şeyi tekeline almış ve istediği gibi hareket etmiştir. Şansal Büyüka beni diğer spor yazarları ile karıştırmasın mahkemeye vermezse adam değildir." ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler