AKP il başkanları toplanıyor

Anayasa Değişikliğine ilişkin referandumun ardından AKP İl Başkanları toplantısı gerçekleştirilecek. Referandum sürecinin değerlendirileceği toplantıya tatilini tamamlaması durumunda Başbakan Erdoğan'ın da katılması bekleniyor.

Yayınlanma: 22.09.2010 - 12:19
Abone Ol google-news

Referandum sonrası ilk il başkanları toplantısı 24 Eylül Cuma günü AKP Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Toplantıya Türkiye geneli Büyükşehir ve İl Belediye Başkanlarının yanı sıra İl Gençlik Kolları ve İl Kadın Kolları Başkanları da katılacak.

Toplantıda referandum süreci ve sonuçlarının değerlendirilmesi bekleniyor. Toplantıda ayrıca geçtiğimiz hafta düzenlenen MYK toplantısında alınan karar gereği referandumda "Hayır" diyen vatandaşların nelerden memnun olmadığının tespit edileceği kamuoyu araştırmasına ilişkin bilgiler aktarılması öngörülüyor.
 

Başbakan Erdoğan katılabilir

İl Başkanları toplantılarının açılış konuşmalarını yapan Başbakan Erdoğan'ın bu kez toplantıya katılıp katılmayacağı ise netlik kazanmadı. İstanbul'da yeğeninin düğününe katıldıktan sonra tatile çıkan Erdoğan'ın tatilini Cuma günü tamamlayıp Ankara'ya dönmesi durumunda toplantıya katılması bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler