AKP'li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı fena yakalandı... Sosyal medyanın diline düştü

AKP'li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin Twitter'da kendi kendini övin 'troll' hesap kullandığı ortaya çıktı. Altepe sosyal medyanın diline düştü.

Yayınlanma: 27.11.2016 - 12:39
Abone Ol google-news

AKP'li başkan Recep Altepe, Twitter hesabından "Başkanım @recep_altepe. Bu şehre kimin ne kadar hizmet ettiğini biz çok iyi biliyoruz. Gayretinizi de hizmetlerinizi de görüyoruz. Sağolun" ifadelerinin yer aldığı bir tweet attı.

Başkanın kendi kendini övmesine kimse bir anlam veremezken, gerçek kısa süre sonra ortaya çıktı.

Başkan Altepe, troll hesabından yazacağı tweet'i yanlışlıkla kendi hesabından paylaşmıştığı anlaşıldı. Kısa süre sonra Altepe'nin hesabından atılan tweet silinirken, aynı mesaj bu kez "bartu çizmeci" adlı 'troll' hesaptan paylaşıldı.

Altepe bu kez bu tweet'i alıntılayarak "Halkımıza hizmeti ibadet olarak kabul ediyoruz ve bu hassasiyetle çalışıyoruz. Teşekkür ediyorum." diye yazdı.

Ancak Altepe, sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamadı.

 

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan ‘sahte hesap’ açıklaması

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Twitter'da  'sahte hesap' kullandığı iddiasına ilişkin olarak bir açıklama yaptı. Altepe, yaşanan olaya ilişkin “Sosyal Medya yönetiminde danışmanlık aldığımız kuruluştan bir kişinin resmi hesabımdan yayınlamış olduğu mesaj bilgim dışında yapılmıştır” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler