Albayrak: Kimse bana Gomis'i anlatmasın

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, kulübün Kasım ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 14.11.2018 - 16:31
Albayrak: Kimse bana Gomis'i anlatmasın
Abone Ol google-news

PFDK kararlarıyla ilgili konuşan Albayrak, Gomis ile ilgili dikkat çekici sözler sarfederken Modeste transferinin neden olmadığını söyledi. 

Bizim misafirimizdi Fenerbahçe

"Ben sahaya girmek zorundaydım. Gözlemcinin teşekkürü vardı. Sadece orada değil, koridorlarda da büyük bir efor sarf ettim. Bizim misafirimizdi Fenerbahçe. Onları korumak bizim görevimizdi."

Gomis'i kimse bana anlatmasın

"Gomis ile ilgili, futbolcularla ne kadar içli dışlı olduğumu bilirsiniz. Bir yerde Galatasaray menfaatlerini düşünmek zorundayım. Bunun için seçtiniz. Gomis bizden, 3.3 milyon Euro alıyordu. Biz gelmeden bir hafta önce, Kayseri deplasmanına gitmemişti. Parasını alamadığı için Kayseri’ye gitmemişti. Sonra da İstanbul’da ikinci maçta golden sonra paradan sebep değil diye formayı göstermiş. Gomis'i kimse bana anlatmasın. Biz onu göndermek istemezdik. Bazı futbolcuları da yanına alarak çok yüksek meblağ da bir zam istedi. Futbolcu her zaman alır, futbolcu vermez. Formsuz olsan paran da indirim yapar mıydın dedim. Asla dedi. Sonrasında mukavelesini uzatmak istedi. Mukavelesi uzayanları görüyorsunuz. Şu an yıllık 10 milyon Avro kazanıyor. Biz buna izin veremezdik."

Son gün parasız alıyorduk

Albayrak, sezon başında transferi gerçekleşmeyen Modeste ile ilgili "Tam yetki verdi başkan. Son gün transferimiz bitiyordu. Çin kulübüne faks çektik. Sahaya bile çıkartsanız sizi dava ederiz dediler. 25 milyon Avro gibi bir zarar versek ben sokağa çıkabilir miydim? Son gün parasız alıyorduk." dedi.(Trtspor)     


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon