Alex'ten Fenerbahçe'yi heyecanlandıran açıklama

Brezilyalı efsane Alex "Yönetim ve başkan çağırırsa Fenerbahçe’ye teknik direktör olmak isterim." dedi.

Yayınlanma: 29.04.2020 - 08:48
Alex'ten Fenerbahçe'yi heyecanlandıran açıklama
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'nin efsane ismi, Kadıköy Yoğurtçu Parkı'nda heykeli dikilen Alex de Souza, yine sarı lacivertlilerin eski tercüman Samet Güzel ile birlikte Instagram yayınında gazeteci Merve Toy’un sorularını yanıtladı.

Alex de Souza, "Teknik direktörlük lisansını aldığında yakın gelecekte Fenerbahçe’de çalışma hayali kuruyor musun?’’ sorusunu yanıtladı.

Brezilyalı efsane, "Yönetim ve başkan çağırırsa Fenerbahçe’ye teknik direktör olmak isterim." dedi.

Teknik direktörlük yapacağının net olduğunu vurgulayan Alex, "Teknik direktörlüğe başlayacağım. Aslında soru ‘Fenerbahçe’ye teknik direktör olacak mısın ya da olmak ister misin?’ gibi değil, ‘Fenerbahçe seni teknik direktör olarak isteyecek mi?’ gibi olmalı. Çünkü şöyle bir şey var. Şu anda teknik direktörlük kariyerime yeni başlıyorum. Belki başka bir kulüpte, başka ortamda çalışacağım. Benim Fenerbahçe ile yönetimi bağım çok güçlü. Eğer bir gün benim takımı yönetebileceğime inanır ve kulüpteki yöneticiler ve başkan buna inanır ve beni çağırırlarsa, benim Fenerbahçe ile bağım çok güçlü, elbette teknik direktörü olmak isterim ileride." dedi.

Dünyayı sarsan koronavirüsün kendi kariyerini de etkilediğini belirten Alex, "Benim planım bu nedenle gecikti. Salgın olmasaydı ben lisansımı elime almış olacaktım." dedi.

3 ŞAMPİYONLUK 

2004-05 sezonunda Fenerbahçe'ye gelen Alex de Souza, 344 maçta sarı lacivertli formayı giydi.

171 gol atan Alex, 147 de asist yaparak Fenerbahçe'nin unutulmazları arasına girdi.

Kaynak: Ajansspor


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler