Almanya bir kişi donarak öldü

Almanya'da kötü hava şartları, günlük hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Köln'de bir kişi donarak öldü. Ülke çapında yarın havanın birçok bölgede açık olmasının beklenmesine rağmen, hava sıcaklığının eksi 5 ila eksi 15 arasında değişeceği tahmin ediliyor.

Yayınlanma: 10.01.2009 - 13:50
Abone Ol google-news

Almanya'nın Köln kentinde evsiz bir Almanın eksi 12 derece soğuya dayanamayarak öldüğü bildirildi. Ölen Almanın ormanda yaptığı ahşap kulübede yaşadığını belirten çevre sakinleri, talihsiz adamın her gün gittiği markete gitmeyince durumu polise bildirdiklerini ifade etti.Kulübesinde donmuş halde bulunan Almanın, daha önce kendisine yapılan yardım tekliflerini geri çevirdiği kaydedildi.

Öte yandan havaların çok soğuk olması yüzünden, Alman polisinin donan radar aletleriyle hız kontrolü yapamadığı ifade edildi. Bir polis sözcüsü, "sürücülerin şanslı olduğu" esprisini yaparken, yine de sürücülerin olumsuz hava koşulları nedeniyle yavaş araç kullanmalarının sevindirici olduğunu söyledi.

Almanya'da soğuk havanın gelecek hafta da etkili olacağı bildirildi. Ülke çapında yarın havanın birçok bölgede açık olmasının beklenmesine rağmen, hava sıcaklığının eksi 5 ila eksi 15 arasında değişeceği tahmin ediliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon