Almanya en güzel Tük kızını seçti
Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen ve Türk kızlarının katıldığı "Miss Turkuaz Germany 2010" güzellik yarışmasını, yarışmaya Berlin'den katılan 21 yaşındaki Özlem Özbek kazandı.

Hotel Barcelo Cologne'de düzenlenen güzellik yarışmasında birinciliği Özlem Özbek, ikinciliği yine Berlin'den Zeynep Uğur elde ederken, üçüncülüğü de Nilgün Aslan ve Gizem Altay paylaştı.
14 Türk kızın katıldığı yarışmanın organizatörlüğünü yapan Yıldıray Cengiz, "Miss Turkuaz Germany" yarışması ile Almanya'daki toplumun bir parçası olan Türklerin bu alanda da iddiasını göstermek istediklerini söyledi.
Yarışmayı kazanan Özbek de birinci seçildiği için çok heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi.
Jüri üyeleri arasında Sosyal Demokrat Partili (SPD) Berlin Eyalet Meclisi Üyesi Bilkay Öney ve Almanya Türk Toplumu (TGD) Başkanı Kenan Kolat da yer aldı.

En Çok Okunan Haberler
-
Vatan hainini andılar
-
Hakan Şükür yasası geliyor
-
AKP'li isim ‘erken seçim’ için tarih verdi
-
'Bana 'aday ol, sonra AKP'ye katıl' dedi'
-
Askeri alandaki projeye onay çıktı
-
Adalet Bakanı ve AKP Sözcüsü'nden sert yanıt!
-
Halil Konakcı’ya Saray’dan destek geldi!
-
Özel’den ‘iki adaylı formül’ sorusuna net yanıt!
-
Tolga Karel: 'Fırat Tanış'ın ağzını burnunu kıracağım'
-
Sevk yazısı ortaya çıktı