Anadolu Ajansı 90 yaşında

Anadolu Ajansı'nın 90. kuruluş yıl dönümü, İstanbul Bölge Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle kutlandı.

Yayınlanma: 06.04.2010 - 08:08
Abone Ol google-news

Tören, Anadolu Ajansı'nın kuruluş talimatını veren Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bugüne kadar hayatını kaybeden ajans personeli için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ile başladı.

İstihbarat Şefi Ömer Erim Baştimar törende yaptığı konuşmada, Mustafa Kemal Atatürk'ün Ulusal Kurtuluş Savaşı'nın dünyaya doğru anlatılması amacıyla verdiği talimat doğrultusunda 6 Nisan 1920 tarihinde kurulan AA'nın, bugün 90. yıl dönümünü kutladığını belirtti.

Ajansın 90 yıllık süre içinde başarılı çalışmalara imza attığını dile getiren Baştimar, ''90 yıllık mazisinde doğru, hızlı ve tarafsız haber iletmeyi birinci öncelikli görev edinen Anadolu Ajansı, bu misyonunu sonsuza kadar sürdürecek'' dedi.


Kutlama mesajları

Anadolu Ajansı'nın 90. kuruluş yıl dönümünü nedeniyle Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Turkcell Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Filiz Karagül Tüzün, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çağan, TeknoSA Genel Müdürü Mehmet Nane, P&G Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Karpat, TOFAŞ ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay kutlama mesajı yayımladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler