Antalya Piyano Festivali'nde İspanyol rüzgarı

Dünyaca ünlü sanatçı ve grupları Antalya'da buluşturan 14. Uluslararası Antalya Piyano Festivali sahnesinde 'Suite Espanola' ile İspanyol rüzgarı esti. İzleyicinin nefesini tutarak izlediği İspanyol gecesinde, piyanist Rosa Torres Pardo ve Flamenko şarkıcısı Rocio Marquez Limon sahne aldı. Sanatseverin yoğun ilgi gösterdiği gecede, Marquez sesi ve farklı yorumuyla izleyiciyi büyüledi.

Yayınlanma: 30.11.2013 - 10:44
Abone Ol google-news

E.Granados , I.Albéniz, F. García Lorca ve M. Falla'nın özgür müziğinden esinlenen aynı zamanda geçmişin köklerini arayan tınıları birleştiren ikili, güçlü sahne performanslarıyla unutulmaz bir gece yaşattı.

Antalya'da olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten ikili, "Festivalde ikinci kez sahne alıyoruz. Bu festivalin çok keyifli ve özel bir seyircisi var" dedi.

KAPANIŞ KONSERİ CAMİLO'DAN

Festival, bu yıl dünyaca ünlü latin caz piyanisti ve besteci Michel Camilo'nun vereceği muhteşem konser ile son buluyor. Gecede sanatçıya Türkiye'nin en önemli orkestra şefleri arasında yer alan Gürer Aykal yönetimindeki Antalya Devlet Senfoni Orkestrası eşlik edecek. 30 Kasım Cumartesi saat 20.00'de Antalya Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek caz gecesinin ardından festival seyircisine veda edecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler