Antalya'da sıcak hava sahilleri doldurdu

Antalya'da yüzde 80'lere ulaşan nem nedeniyle sıcaktan bunalan vatandaşlar, sahiller ve gölgelik alanlarda yoğunluğa neden oldu.

Yayınlanma: 14.07.2013 - 13:22
Abone Ol google-news

Antalya Bölgesel Tahmin Merkezi yetkililerinren alınan bilgiye göre, kent merkezinde hava sıcaklığı 30, deniz suyu sıcaklığı 27 derece ölçüldü. Kentte nem oranı ise yüzde 80'lere ulaştı. Yetkililer, nem oranının akşam saatlerinde artacağını belirtti.

Bunaltan sıcak hava nedeniyle bazı vatandaşlar gölgelik alanlara akın etti. Denize gidemeyen kenar mahallerdeki çocuklar ise süs havuzlarında serinlemeye çalıştı.

Oruç nedeniyle yabancı tatilcilerin yoğun olarak denize girdiği Konyaaltı sahilinde işletmeciler sezonun tam ortasında en sakin günleri geçirdiklerini belirtti. Beach Park 17 No'lu plajın işletme müdürü Erhan Yazıcı, ramazan ayı nedeniyle yerli turistlerin gözle görünür oranda azaldığını söyledi.

Konyaaltı sahilinin yabancı turistlere kaldığını belirten Yazıcı, geçen yıla göre yüzde 40 oranında bir azalma yaşandığını anlattı. Yazıcı, yoğunluğun bayramdan sonra artmasını beklediklerini kaydetti.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler