Antalyaspor'da Beşiktaş maçı öncesi 50 koronavirüs

Antalyaspor, Beşiktaş maçına gelmeden önce şok yaşadı. İlk 2 testte çok sayıda oyuncunun hastalığa yakalandığı ortaya çıktı.

Yayınlanma: 18.09.2020 - 14:22
Antalyaspor'da Beşiktaş maçı öncesi 50 koronavirüs
Abone Ol google-news

Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'in 2. haftasında 19 Eylül Cumartesi günü Beşiktaş ile deplasmanda yapacağı maç öncesi koronavirüs şoku yaşadı.

Antalyaspor'da aralarında futbolcu, yönetici ve personelin bulunduğu 50 kişinin ilk koronavirüs testi pozitif çıktı.Fraport TAV Antalyaspor'da bazı futbolcuların yeni tip koronavirüs (Covid-19) testlerinin pozitif çıkması nedeniyle, takım Beşiktaş maçı için İstanbul'a hareket edemedi.

Edinilen bilgiye göre, A takımdaki bazı oyuncuların Kovid-19 testleri pozitif çıktı. İkinci testlerde de sayı düşse de çok sayıda kişide pozitif sonuç elde edildi.

Bunun üzerine kırmızı-beyazlı kafilenin, Süper Lig'in 2. haftasında 19 Eylül Cumartesi günü Beşiktaş ile oynayacağı maç için İstanbul'a hareketi sağlanamadı.

Sağlık Müdürlüğünden tesislere çağrılan ekibin, yapacağı 3. ve yeni Kovid-19 testlerinin ardından takımdaki durumun netleşeceği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler