Arda gidiyor mu?

2008 Avrupa Şampiyonası'ndan bu yana Arda'yla ilgilenen Tottenham'ın yanı sıra Liverpool ve Manchester City de dün milli yıldızı büyüteç altına aldı.

Yayınlanma: 26.04.2010 - 06:51
Abone Ol google-news

Galatasaray’ın takım kaptanı Arda Turan’a İngiltere’den görücüler geldi. Sarı-Kırmızılı yıldızla 2008 Avrupa Şampiyonası’ndan beri ilginenen Tottenham’ın izleme komitesi üyelerinin dışında Liverpool ve Manchester City’nin temsilcileri Bursaspor mücadelesini takip etti. Habertürk'ün haberine göre özellikle Tottenham’ın Arda için ısrarcı olduğu, İngilizler’in bu transfer karşılığında kiralık olarak G.Saray’a gönderdikleri Meksikalı oyuncu Dos Santos’un bonservisinin yanı sıra birmiktar da para teklif edecekleri öğrenildi.
 

Taraftarın çağrısına kulak verdi

Bu arada D.Bakır maçında gördüğü protestolar nedeniyle Manisa deplasmanında kendisini tribüne çağıran taraftarlara gitmeyen Arda Turan maç öncesinde yeni açık tribünde oturan taraftarların çağrısına kulak verdi. Genç kaptan bu bölümdeki taraftarları kırmayarak tribünleri selamladı. Bu sırada kapalı tribünlerin ise Arda’yı yanlarına davet etmemeleri dikkat çekti. Hiçbir oyuncuyu tek tek tribünlere çağırmayan, Arda’ya da kayıtsız kalan kapalı tribündeki taraftarlar bütün takımı toplu olarak selamlamaya çağırdı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler