'Art & Wine' etkinliği ile eşsiz bir sanat günü

Artgalerim ve Kempinski Hotel Barbaros Bay, ikincisini gerçekleştirdikleri “Art & Wine” etkinliği ile şık bir davete imza attı.

Yayınlanma: 03.09.2019 - 12:49
Abone Ol google-news


Sanatla her zaman iç içe olma prensibiyle hareket eden ve kendini bu anlamda diğer otellerden ayıran Kempinski Hotel Barbaros Bay’de, sanatın farklı disiplinlerinden oluşan; resim, heykel ve fotoğraflar ile otelin her köşesinde karşılaşmak mümkün. Otel, bu bağlamda yaptığı sanat etkinliklerine bir yenisini daha ekledi ve Bodrum’daki sanatseverleri bir araya getirdi.

Ayla Turan, Emel Karakozak, Gülten İmamoğlu, Kemal Tufan ve Şeyda Cesur gibi çağdaş sanatın değerli sanatçılarının eserlerinin paylaşıldığı organizyona katılım yoğundu.

Erkan Alpay’ın keyifli piyano dinletisinin ardından Kempinski Hotel’in değerli sömeliyesi Mehmet Gazezoğlu, Saranta Şarapçılıktan Evren Öztürk ile beraber konuklara Chateau Murou şarapları deneyimi yaşattılar. Her bir tadımın bir sanat eserine ithaf edildiği davette misafirler, sanatçıların kendilerinden eserlerini dinleme fırsatı buldu.

Eşsiz sanat eserlerinin hikayesi ile Türkiye’nin en özel üzümlerinden üretilen şarapların eşleştirildiği “sanat sohbetleri ve şarap tadımı” etkinliği, Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum içerisinde yer alan Artgalerim’de Özlem Alıcı’nın sanat yönetmenliği ile sanatseverlerle buluştu. Sanatseverler, sanatçılar, koleksiyonerler ve gazetecilerden oluşan davetli grubunun büyük beğenisiyle karşılaştığı organizasyonda; konuklar eserler ile ilgili bilgi alırken keyifli bir gün yaşadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler