Artvin'de istifalar

Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu ve Emniyet Müdürü Muhsin Armağan, Hopa'daki olaylar üzerine istifa etti. Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, "Soruşturmanın selameti açısından ayrılmam gerekirdi diye düşündüm" açıklamasını yaptı.

Yayınlanma: 01.06.2011 - 12:06
Abone Ol google-news

Emniyet Müdürü Armağan'ın talebi yerine getirildi ve Artvin Emniyet Müdürlüğü'ne Hüsrev Salmaner atandı. Vali Yemlihalioğlu'nun talebi ise İçişleri Bakanlığı tarafından değerlendiriliyor.


"İstifam söz konusu değil"

Öte yandan Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, Hopa'daki olayların ardından istifasının söz konusu olmadığını bildirdi.

Vali Yemlihalıoğlu,  AKP'nin Hopa mitingi öncesi ve sonrasında çıkan olayların ardından istifa ettiği yönündeki bilgilerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, ''İstifam söz konusu değil'' dedi.
Artvin Emniyet Müdürlüğünde değişiklik yaşandığını ifade eden Vali Yemlihalıoğlu, ''Emniyet Müdürümüz Muhsin Armağan'ın soruşturmanın selameti açısından görev değişikliğinin uygun olacağını belirtmesi üzerine bu göreve Hüsrev Salmaner atandı. Armağan ise merkezde görevlendirildi. Tabi bu geçici bir görevlendirme'' diye konuştu.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler