ATÜ Duty-Free çalışanlarına yeni kıyafetler

Gebr. Heinemann Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Claus Heinemann, Atatürk Havalimanı'nda yürütülen duty-free işinin Avrupa'nın ortalama büyüme hızından çok daha ileride bir noktada yer aldığını belirtti.

Yayınlanma: 12.02.2013 - 09:59
Abone Ol google-news

Açıklamada konuyla ilgili görüşlerine yer verilen ATÜ Duty-Free Genel Müdürü Ersan Arcan, gümrüksüz mağaza işletmeciliğinde Türkiye'nin lider markası ATÜ'nün, kuruluşundan bu yana müşteri memnuniyetini odağına aldığını belirterek, ''Misafirlerimize en geniş ürün gamını sunarak kaliteli bir alışveriş deneyimi yaşatmak üzere çalışıyoruz. Bu çabamızın en önemli parçasıysa çalışanlarımız. Müşteri memnuniyetinin çalışan mutluluğundan geçtiğini biliyoruz. Kendilerini rahat, güvende ve şık hissedecekleri kıyafetler tasarlamak üzere yola çıktık ve bu alandaki en önemli isimlerle çalıştık'' dedi.

19 ülkede 48 havalimanında, 179 Travel Value/Duty Free mağazasını işleten Gebr. Heinemann Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Claus Heinemann ise, TAV-ATÜ ile 12 yıldan bu yana devam eden başarılı bir ortaklıklarının olduğunu ifade etti.

Heinemann, küresel ekonomik krizin üstesinden de başarıyla geldiklerini ve hala bu büyük ortaklıkta ilerleme kaydettiklerine dikkati çekerek, ''Bu, Almanya ve Türkiye arasında çok değerli bir işbirliği örneğidir. Türkiye'nin gelişmesini de yakından takip ediyoruz ve çok etkileyici buluyoruz. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yürütülen duty-free işi Avrupa'nın ortalama büyüme hızından çok daha ileride bir noktada yer alıyor'' değerlendirmesinde bulundu.

Tanıtıma, TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Gebr. Heinemann Yönetim Kurulu Eşbakanı Claus Heinemann ve ATÜ Genel Müdürü Ersan Arcan da katıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler