Aydan Üstkanat'dan sağlıklı beslenmenin yol haritası

Yemek yazarı, stilisti ve fotoğrafçısı Aydan Üstkanat'ın, sağlıklı beslenmenin yol haritasını anlattığı kitabı 'şekerSİZ', Remzi Kitabevi'nden çıktı.

16 Şubat 2013 Cumartesi, 12:10
Abone Ol google-news

Gıdalarımız konusunda uzmanlar arasında görüş ayrılıkları yaşanıyor. Tümünün düşünce birliğinde olduğu tek şey, sağlıklı yaşam açısından çiğ sebze ağırlıklı beslenmek ve şekerden uzak durmak...

Aydan Üstkanat, bu ilkeden yola çıkarak kişisel deneyimleri ışığında bu kitabı hazırladı. Üstkanat'ın hazırladığı yemek tariflerini mutlaka uzman bir doktorun tavsiyeleriyle uygulayıp sağlıklı bir beslenme düzenine kavuşabilirsiniz...

 

Aydan Üstkanat

İzmir doğumlu olan Aydan Üstkanat, Girit kökenli ailesinden öğrendiği yemek kültürünü, sanatçı ve araştırmacı kimliğiyle geliştirdi. Sanatın pek çok dalında eğitim alan Üstkanat, resim ve müzik çalışmalarının yanı sıra, yemek konusunda da yaratıcı bir kişiliğe sahip. Üstkanat, aynı zamanda bir yemek stilisti ve yemek fotoğrafçısıdır. Dergi yazılarıyla başlayan basın hayatı ulusal bir gazetede gastronomi yazılarıyla devam etmektedir.