Aykut Kocaman geri dönüyor

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın istifa ettiğini açıklamasının ardından hareketli saatler yaşandı. Lig Tv'nin "Son Dakika" olarak verdiği habere göre; Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman'ı sabaha karşı 04.00'te istifa kararından vazgeçirdi.

Yayınlanma: 23.12.2012 - 11:12
Abone Ol google-news

Fenerbahçe camiasına ve Aykut Kocaman’a yakınlığıyla bilinen eski Sarı – Lacivertli futbolcu Rıdvan Dilmen de NTV Spor‘da yaptığı açıklamada, “Aykut Kocaman, Fenerbahçe’deki teknik direktörlük görevine devam ediyor” dedi.

Rıdvan Dilmen, “Aykut hoca ile dün gece geç saatte konuştum. Bugün annesinin yanına gitmiş haklı olarak orada telefonunu kullanmıyor. Aziz Yıldırım ile de görüşme şansım oldu. Dün akşam Aziz Yıldırım, Samandıra’yı gitti. Bütün oyuncular da Samandıra’daydı hatta Meireles havaalanından dönmüş gelmiş hocasına sarılmış. Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman’a devam edeceksin demiş. Aykut da yorulduğunu söylemiş. Aziz başkan istifayı kabul etmiyor, Aykut Kocaman’ı ikna ediyor. Aykut hoca da başkana görevinin başında kalacağına dair söz veriyor. 2 Ocak’ta takım toplanıp Antalya’ya kampa gidecek” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, teknik direktör Aykut Kocaman'ın istifasına ilişkin, "Aykut, istifasını geri alacak. İnşallah biraz sakinleştikten sonra görevinin başına dönecektir" şeklinde açıklama yapmıştı. (Cumhuriyetspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler