Aynı polis çıktı

Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt ile eşi Ferda Paksüt'ün izlenmesi ve gazeteci Uğur Dündar'ın eşi Yasemin Dündar'ın kişisel verilerinin usulsüz şekilde sorgulanması oylarıyla ilgili açılan iki davada da Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi'nde görevli polis memuru Necip Söylemez'in sanık olarak yer alması dikkat çekti.

Yayınlanma: 24.09.2010 - 07:23
Abone Ol google-news

Necip Söylemez hakkındaki iki davada 3’er yıla kadar hapsi isteniyor. Birer gün arayla Ankara Adliyesine gelen ve hakkında açılan iki ayrı dava için ifade veren polis memuru Nesip Söylemez, her iki olayda da hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

Söylemez, verdiği ifadede, Yasemin Dündar ile ilgili haber çıkınca doğru olup olmadığını öğrenmek amacıyla hareket ettim. Yaptığım görev kapsamındaydı dedi. 26. Asliye Ceza Mahkemesinde ise Paksüt ile eşini izlemek iddiasıyla ifade veren ve beraberindeki 3 meslektaşıyla yargılanan Söylemez, savunmasında Paksütleri izlemediklerini, mazot kaçakçılığışüphelilerinin teknik takibi için bulunduklarını iddia etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler