Aziz Yıldırım'dan Tuncay Opçin'e zehir zemberek sözler

Aziz Yıldırım’ın yurt dışına gittiğini iddia eden Cemaat’in yazarı Tuncay Opçin’e Fenerbahçe Başkanı’ndan zehir zemberek yanıt geldi...

Yayınlanma: 25.03.2016 - 19:22
Abone Ol google-news

Aziz Yıldırım’ın yurt dışına gittiğini iddia eden Cemaat’in yazarı Tuncay Opçin’e Fenerbahçe Başkanı’ndan zehir zemberek yanıt geldi.

Yıldırım açıklamasında, Tuncay Opçin’e “Ar damarı çatlamış bu kaçağa bir sözüm var” ifadeleriyle karşılık verdi.

İşte Yıldırım’ın o açıklaması:

Milli Ordumuzun çok değerli mensuplarına karşı paralel devlet yapılanması tarafından kurulan kumpas operasyonlarına iştirak ettiğine, kurulan bu kumpaslarda bizzat kendisi tarafından sahte belgeler üretildiğine, bu sahte belgeleri suç ortakları olan gazetecilere yayınlattığına dair somut delillere ulaşılan, yaptığının yanına kalmayacağını, hesap verip, bedel ödeyeceğini anlayınca da yurt dışına kaçan deniz kuvvetlerinden atılmış paralel yapı mensubu Tuncay Opçin isimli şahıs, 25.03.2016 günü kendisine ait twitter hesabından hiç bir utanma belirtisi göstermeden ve büyük bir pişkinlikle “Acaba Aziz Yıldırım nerede? Türkiye’de mi yoksa yurtdışında mı?”  şeklinde bir tweet atmıştır.

Ar damarı çatlamış bu kaçağa bir sözüm var.

Kumpaslarla, kanunlarda yazılı olmayan  hayali suçlamalarla soruşturulduğumuzda, hakkımızda yüzlerce yıl hapis cezası istendiğinde  kaçmadığımız gibi paralel devlet yapılanması mensubu hakim ve savcıların görev aldığı mahkemede hakkımızda verilen hapis cezaları Yargıtay’da onaylatıldığında bile hiç tereddüt etmeden ailemle birlikte tatil için bulunduğum yurt dışından özel uçakla ülkeme dönmeyi tercih ettim.

25.03.2016 günü itibariyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin BAŞKENTİ ANKARADAYIM. Bu topraklarda doğdum, bu topraklarda öleceğim.

Haklı olduğum davamın takipçisiyim, nihai karar ne olursa olsun, korkmuyorum asla da sizler gibi kaçmayacağım.

Sana ve seninle hareket eden suç ortaklarına soruyorum.

Siz neredesiniz?

Niye Türkiye’de değilsiniz?

Niye ülkenize dönmüyorsunuz?

Suçlu değilseniz niye kaçıyorsunuz ?

Gelin adalete hesabınızı verin.

Aziz YILDIRIM

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKANI”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon